Ембарго немає,  а є графік завозу товару і для 5 сектору виключень ніхто не робитиме, - гендиректор КП МТК «Калинівський ринок»

Ембарго немає, а є графік завозу товару і для 5 сектору виключень ніхто не робитиме, - гендиректор КП МТК «Калинівський ринок»

07.11.2013, 20:05

Сьогодні на одному із Чернівецьких сайтів був опублікований матеріал під заголовком «Куба по-чернівецьки, або проти підприємців 5-го сектора місто запровадило економічне і торговельне ембарго», в якому деякі політики звинувачують адміністрацію «Калинівського ринку» у тому, що підприємцям 5-го торгового сектору нібито заборонено завозити на ринок товар. Повідомляє прес-служба КП МТК «Калинівський ринок». 

«Як і на кожному підприємстві у нас є затверджений графік роботи, згідно якого товар на ринок завозиться з 16 до 20 години і розвантажується у присутності приватного підприємця, коментує цю ситуацію генеральний директор КП МТК «Калинівський ринок» Руслан Сербінчук (на основному фото). -  У порушення цього графіку, ми десь йшли на зустріч підприємцям, і дозволяли завозити товар і вночі. Для цього охоронці бігають пів ночі за автомобілями слідкуючи за розвантаженням товару і не виконуючи в цей момент свої безпосередні обов’язки з охорони території ринку. Товар же постачальники вивантажують без приватних підприємців поруч з їх контейнерами.

На жаль ми стали отримувати багато скарг і звинувачень від підприємців, що десь щось вкрали з товару чи чогось не вистачає. Але охоронці фізично не можуть встежити за усім самовільно розвантаженим товаром біля контейнерів, тим більше вони не зобов’язані звіряти з кожним постачальником накладні щодо кількості розвантаженого. Уникнути подібних ситуацій можна лише повернувшись до чіткого графіку завозу товару, який прописаний на кожному торговому секторі, що і було зроблено.

Натомість ми чуємо у свій бік якісь безпідставні звинувачення від політиків, які вкотре намагаються загострити ситуацію на 5-му торговому секторі. Є графік завозу товару, який підприємці усіх секторів дотримуються, і для 5 сектору виключень ніхто не робитиме.

Ми не будемо реагувати на подібні випади з боку представників опозиції, оскільки чітко розуміємо, що все це вони роблять лише задля власного піару й можливості і в подальшому використовувати підприємців 5-го сектору у своїх цілях виводячи їх на якісь певні пікети чи мітинги, які навіть не стосуються «Калинівського ринку».

Нижче на фото Юрія Ватаманюка нічні події на Калинівському ринку, яких стосується  коментар Руслана Сербінчука. А щодо його змісту пан Юрій Ватаманюк зазначив: "Одне запитання до директора комунального ринку - повернення до графіку стосується лише підприємців 5-го сектору?"

 

 

1