Скандального екс-головного лікаря пологового будинку №1 суд поновив на роботі

Скандального екс-головного лікаря пологового будинку №1 суд поновив на роботі

17.12.2014, 22:49

Міський голова Олексій Каспрук 17 грудня на зустрічі з керівниками відділень пологового будинку №1 повідомив, що на виконання ухвали Шевченківського районного суду видав розпорядження про поновлення на посаді головного лікаря комунальної медичної установи «Міський клінічний пологовий будинок № 1» Дмитра Манчуленка.

Він зазначив, що не зважаючи на цю обставину, свою позицію щодо недоцільності перебування Дмитра Манчуленка на посаді керівника пологового будинку№1 не змінював і надалі буде очікувати рішення з цього приводу Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

Відповідно до частини 3 статті 40 Кодексу законів про працю України розпорядження міського голови про поновлення Дмитра Манчуленка на посаді набере чинності після виходу з відпустки Владислава Гошовського, який на даний час обіймає посаду головного лікаря міського клінічного пологового будинку №1.

Більшість керівників відділень пологового будинку підтримали позицію міського голови і заявили, що вважають недоцільним перебування Дмитра Манчуленко на посаді головного лікаря.

Зокрема, відзначено, що неприпустимо, коли людина намагається поновитися на посаді керівника комунальної установи і одночасно з’ясовує стосунки із працівниками цієї установи в судовому порядку.

Було відмічено, що після звільнення Дмитра Манчуленка моральний клімат в колективі значно покращився, що позитивно позначилося на показниках роботи закладу.

Олексій Каспрук закликав колектив пологового будинку з розумінням поставитися до ситуації та очікувати вирішення цього трудового конфлікту в правовому полі.

1