Екс-чиновника і депутата з 'Рідного міста' звинуватили у привласненні 150 тисяч з ремонту вулиці Хмельницького

Екс-чиновника і депутата з "Рідного міста" звинуватили у привласненні 150 тисяч з ремонту вулиці Хмельницького

29.10.2016, 01:52

Посадові особи ТОВ "Торговий дім Укрвторресурс", вступивши у злочин із посадовими особами департаменту житлово-комунального господарства Чернівецької міськради, діючи умисно на протязі серпня 2013 року по листопад 2014 року, склали та підписали акт виконаний робіт форми КБ-2в та довідки про вартість виконаний робіт форми КБ-3 по проекту"реконструкція інженерних мереж на вулиці Б. Хмельницького від вулиці Ю. Гагаріна до вулиці Університетської у м. Чернівці", до яких були внесені завідомо неправдиві відомості щодо факту обсягів виконаних будівельних робіт на суму 151 700 гривень, які в подальшому привласнили.

Відповідну постанову Шевченківського районного суду м. Чернівців зачитав на сесії Чернівецької міської ради 28 жовтня міський голова Олексій КАСПРУК, пише molbuk.ua. 

Міський голова продемонстрував депутатам витяг із матеріалів кримінального провадження, для тимчасового доступу до яких слідчий звернувся до суду з відповідним клопотанням, у відповідь на звинувачення депутатів від "Рідного міста" та Богдана Ковалюка із фракції "Сапопоміч" у тому, що підприємство "МіськШЕП" навмисне завищує кошторис вартості робіт по вулиці Б. Хмельницького. 

"За результатами проведеної судової будівельно-технічної експертизи на вказаному судовим експертом Лещишиним В.В., встановлено невідповідність виконаних будівельних робіт на зазначеному об’єкті, відповідно до відомостей, які зазначені в актах приймання виконаних будівельних робіт форми КБ-2в та в довідках провартість виконаних будівельних робіт форми КБ-3, які підписані представником замовника – департаментом ЖКГ Чернівецької міськради та виконавцем ТОВ "Торговий дім Укрвторресурс", скріплених підписом двох сторін", - йдеться в постанові суду. 

Як відомо, у 2013 році керівником міста був нинішній депутат від фракції"Рідне місто" Віталій Михайлішин, керівником департаменту ЖКГ – Дмитро Сірман, керівником ТОВ "Торговий дім Укрвторресурс" - ще один депутат від Рідного міста" Максим Тихонович

Джерело:  molbuk.ua.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Згадала баба як дівкою була.Каспрук,хватит бухать,давай работать.

avatar

Вася сантехнік

29 жовтня 2016 13:35

Що значить згадала баба???Умніки.Вкрадена не мала сума наших( людських ) грошей.Подонки, скоти, ворюги.Скільки можна красти і сидіти в сесійній залі і шкірити зуби?Відповідати треба.Правильно питання підняте.Я не знаю хто там крав, але хай відповідає.

avatar

СЛАВА

29 жовтня 2016 14:40

Дурак ты Слава.

avatar

Вася сантехнік

29 жовтня 2016 15:32