Директор 'Добробуту' Прозоровський каже, що Сербінчук навіть не знає де та земля, яку він пробує взяти під контроль

Директор "Добробуту" Прозоровський каже, що Сербінчук навіть не знає де та земля, яку він пробує взяти під контроль

13.11.2013, 20:01

Керівник ТОВ "Інвест-Альянс" Михайло Прозоровський запевнив журналістів, що представники "Калинівського ринку" не можуть показати  місце, де стояли металеві кілки, згідно з якими БТІ заміряло землю, що її міськра рада нібито забрала у "Добробуту" і передала "Калинці". Тобто, де їхня земля не знає навіть керівник "Калинівського ринку" Руслан Сербінчук. Михайло Прозоровський запевнив журналістів, що очолюване ним підприємство, можливо, навіть звернеться до правоохоронних органів, щоб встановити, де зниклі кілки, якщо вони взагалі були. Будь-які маніпуляції з кілками є порушенням закону. Тому спроби проникнення представників "Калинівського ринку" зі своїм майном на територію "Добробуту" є незаконними. 

- А де починається ваша земля, питаю я Сербінчука, можете показати. Немає відповіді. Під час складення документу був Михайлішин, у нього цікавий підпис. Вони пишуть, що там були виненсені межі в натуру по металевим коликам. У кількості 11 штук. Де вони? Немає навіть слідів. Сербінчук кричить, що це його майно, але може він не розуміє чогось в цьому житті. Треба якісь книжки почитати. Чомусь повчитися, а не чинити безпрєдєл. 

Позиція Руслана Сербінчука - підприємство діє у межах закону. 

"У понеділок керівництво Калинівського ринку та його співробітники здійснювали завезення майна на територію Калинки. На жаль, політичні сили викрутили це як "рейдерське захоплення". Я читав у пресі, тут було досить багато молодиків спортивної статури. Хочу прокоментувати: на території Калинівського ринку, яка знаходиться на колишній земельній ділянці ринку "Добробут", заходив директор Калинівського ринку, охоронці, які тут працюють, мої заступники і робітники, які, відповідно, встановлювали це майно. Жодних сторонніх осіб на території Калинівського ринку тоді не перебувало. Я хочу спростувати, що це якесь захоплення. Ще раз підкреслюю: ми – комунальне підприємство, ми виконуємо рішення сесії. Тому про якесь захоплення мови взагалі не може бути", - заявив Сербінчук.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Так би ЖЕКи та інші комунальні підприємства рвались виконувати рішення міської ради як Калинка. Може є якась зацікавленість Вітальки "чернівчанина", якому потрібно віддавати борги ПР за вибори, та Сербінчука?

avatar

Алекс

13 листопада 2013 17:33

А не Прозоровський і Ко кілочки повикидали? Це ж вони свого часу землемірів не пускали

avatar

Шерлок

13 листопада 2013 20:00

Депутатів підставили!  На сесію пішли підроблені документи, а це вже кримінал!  Цікаво на реакцію органів?  

avatar

опер

13 листопада 2013 23:35