Два десятка дітей захисників України і малозабезпечених мешканців Путильщини на запрошення Шевченка з УКРОПу  відпочивають у таборі «Артек-Буковель»

Два десятка дітей захисників України і малозабезпечених мешканців Путильщини на запрошення Шевченка з УКРОПу відпочивають у таборі «Артек-Буковель»

02.11.2018, 10:44

На запрошення народного депутата України від УКРОПу Олександра Шевченка у таборі «Артек-Буковель» відпочивають близько 20 дітей захисників України та малозабезпечених мешканців Путильщини, що на Буковині.

Для дітей створені всі умови для розвитку, спілкування та позитивних емоцій. Протягом тижня на школярів чекають різноманітні заняття: спортивні, розважальні, творчі, інтелектуальні. Крім цього, ще близько 40 учнів із Путильщини поїдуть на екскурсію одного дня в «Буковель».

«Завдяки табору «Артек-Буковель» діти не тільки відпочивають, але й навчаються працювати в команді. Це допомагає налагоджувати контакт та розвиває комунікабельність. Важливим є й те, що в таборі кожен почуває себе максимально комфортно та весело. Вдячні, що наші юні краяни мають можливість оздоровитися та відпочити в європейському таборі», – зазначив голова Путильської районної організації УКРОПу Володимир Тринька.

«Наші сьогоднішні школярі – це майбутнє України. І дуже важливо, що Олександр Шевченко підтримує це майбутнє і мотивує жити в Україні та вірити в краще. Впевнена, що завдяки відпочинку в «Буковелі» наші діти не лише можуть оздоровитися, а й матимуть стимул навчатися та працювати над розвитком своїх талантів», – поділилася мешканка смт Путила Марія Грицанюк.

Джерело: https://cn.ukrop.party/

1