Другий фрімаркет у Чернівцях

Другий фрімаркет у Чернівцях

31.08.2013, 19:00

Екоклуб чернівецької обласної громадської організації “Захист”  31 серпня з 13:00 до 18:00 на Соборній площі проводитиме екологічний ярмарок.

Фрімаркет - екоярмарок з безкоштовного обміну речами - стає традицією для Чернівців. Перше знайомство з новим для міста форматом відбулось 29 червня. Тоді на Соборній площі зібрались мешканці міста, які відкриті для нової інформації та небайдужі до питань екології. Ми отримали позитивні відгуки та пропозиції проводити ярмарок на регулярній основі.

На другий фрімаркет ми так само запрошуємо приносити матеріальні речі, які вже стали не потрібніми. Це може бути одяг, взуття, посуд, іграшки, різноманітні предмети побуту, прикраси, книги, листівки та все інше, що мало шанс потрапити на смітник. Те, що сподобалсь, можна й забрати собі.

Ямарок має на меті виховання екологічної свідомості, тобто розуміння відповідальності та взаємозв*язку у світі. Саме тому протягом ярмарку відбуватимуться майстер-класи з розфарбовування еко-сумок. По завершенню ми передамо її у соціальний магазин благодійної організації Народна допомога, де придбати її зможе кожен бажаючий. Крім цього, залишок речей, які не розберуть на ярмарку, ми також передамо на благодійність.

Також у програмі фрімаркету - пропаганда екологічного виду транспорту: усі бажаючі зможуть навчитись їздити на велосипеді.

Участь у майстер-класах та самому фрімаркеті безкоштовна. Адже найкращі речі - спілуквання, пізнання нового, саморозвиток, турбота - безцінні.

Запрошуємо вас долучитись до ініціативи  31 серпня з 13:00 до 18:00 в центральній частині Соборної площі.Проведемо останній день літа яскраво!

1