Всі на Михайлішина: секретаря спробують достроково усунути за політичну залежність і 'літаючі' машини

Всі на Михайлішина: секретаря спробують достроково усунути за політичну залежність і "літаючі" машини

18.12.2013, 18:31

Опозиція за ініціативи громадських організацій, студентства і політичних партій розпочинає громадську компанію "Громада проти Михайлішина і ради".

Про це у середу на прес-конференції повідомив депутат міськради від фракції "За Батьківщину" Олексій Каспрук.

"Кінцева мета акції – дострокове припинення повноважень Віталія Михайлішина, так як міська рада не відповідає тому, чого очікує нині чернівецька громада", - пояснив він.

"Вимагатимемо це (…) не тільки за його політичну залежність, а й за економічні прорахунки. (…) Для мене не було несподіванкою, що на вулиці Каспрука "літають" машини. Його слова про те, що вулицю зробили якісно і гарно, не відповідають дійсності. Величезні кошти громади використали неефективно і неякісно. Результатом цього є аварії", - повідомив Олексій Каспрук.

За місяць експлуатації вулиці Каспрука в Чернівцях на ній справді вже сталася аварія водогону та перекинувся автомобіль через напіввідчинений люк

Якщо пройтися вулицею, перше на що звертаєш увагу – постійний стукіт від люків, на які наїжджають машини. Люків на дорозі понад 20, рух автомобілів – інтенсивний, тож стукають вони постійно. Мешканцям тепер не позаздриш, таку "музику" від люків вони слухають цілодобово.

Чи задоволені ремонтом вулиці Каспрука, запитали у заступника начальника департаменту ЖКГ Олександра Шумейка.

– Наказом по департаменту створено приймальну комісію, буде зроблено геометричні заміри, вирізки якості асфальту. На перший погляд видно, що не все зроблено добре. Але після всіх замірів зможу прокоментувати якість ремонту. Дорогу вже використовують, але її ще не здали в експлуатацію. Ми ще не розрахувалися з підрядниками. Після обстеження будемо бачити, чи платити за все, чи ні. Щодо люків, які стукають, ми ж не встановлювали американські люки... Це люки, які виготовляють на Україні. І це приклад їхньої якості. Якщо будуть проблеми, ставитимемо гумовий ущільнювач. Основа нормальна, щебінь нормальний. Якщо з’ясується після обстежень, що використали асфальт нижчої якості, заплатимо меншу вартість.

Опозиція також оголосила про те, що призупиняє відправлення всіх бажаючих чернівчан до Києва на Євромайдан у зв’язку з обмеженістю фінансових ресурсів.

Таку заяву у середу зробив депутат міськради від фракції "За Батьківщину" Олексій Каспрук.

"Ми поки що призупиняємо відправку всіх бажаючих на Євромайдан. Ми надавали таку можливість раніше. На жаль, ресурси – не безмежні", - заявив він.

Разом з тим, Каспрук повідомив, що опозиція готова допомагати з поїздкою до Києва тим буковинцям, котрі готові працювати волонтерами на Майдані.

"Ми будемо допомагати дістатися до Києва та з Києва людям, які готові працювати на Майдані на волонтерських засадах. Тобто, бути в охороні, бути на кухні, ходити на пікети. Ми чекатимемо наступних масових акцій – тоді оголошуватимемо масову мобілізацію. Я впевнений, що всі, хто був на Євромайдані, в разі необхідності поїдуть туди ще раз і візьмуть з собою інших людей", - додав він.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (9)

avatar

Misha Shmorgun

18 грудня 2013 15:24

avatar

Олексій Каспрук

18 грудня 2013 16:04

avatar

Misha Shmorgun

18 грудня 2013 16:15

avatar

Олексій Каспрук

18 грудня 2013 17:34

Звісно, що у Каспрука очі горять: аж сцить, так до мерського крісла хоче

avatar

777

18 грудня 2013 17:55

Шморгун - шнир у Продана

avatar

777

18 грудня 2013 18:02

Це які питання меньшого рівня важливості ? Маячня повна , Майдан то є Майдан. а нам та нашим дітям жити в нашому місті. Не думаю що звичайного Чернівчанина життєдіяльність міста турбує меньще Майдана. І це при тому якби з Майдана був якийсь толк, читайте заяву Квасневського.

avatar

Шморгуну

18 грудня 2013 19:38

теперь мне по х  уй, ебало МИша тебе я наччищу,покжу тебе какой я алкаш

avatar

Лёха

18 грудня 2013 19:51

Да не плачь ты так,Леша.) Тебе мадам Брошкина будет носить паек, апельсины .С голоду не помрешь. И к баланде быстро привыкнешь. Там ведь как? - раз стошнит,два стошнит,третий раз привыкнешь. Ты с оптимизмом смотри: похудеешь за пару лет, спортивную фигуру обретешь. Так что и с тюрьмы позитив получишь.

Ну пойми,дурилка,за все в жизни нужно платить. Через пару лет выйдешь закаленным революционером.

...и напоследок: перестань ковыряться в носу и кушать козявки. Тебя девочки любить не будут. Только Козлова.

avatar

Леше Каспруку

18 грудня 2013 19:53