Дороги на  Буковині перекривають вже навіть у вихідний

Дороги на Буковині перекривають вже навіть у вихідний

09.09.2013, 02:27

Сьогодні проти бездоріжжя повстали у селі Дубувці, що на Кіцманщині. Обурені невиконанням обіцянок місцевої влади щодо ремонту доріг, селяни заблокували рух у селі Дубівці по дорозі на Вашківці. Близько 200 учасників протесту вимагали, щоби до них на трасу приїхали голова Чернівецької ОДА Папієв та голова Кіцманської РДА Олег Унгурян і розповіли, коли поремонтують ці дороги. Однак селяни їх так і не дочекалися. 

Приїхав тільки керівник апарату Кіцманської РДА та сільський голова с. Дубівці, які запевнили протестувальників, що з понеділка, 9 вересня, розпочнеться ямковий ремонт дороги в напрямку Драчинців, Брусниці і Зеленева. Після майже 2-х годин протесту, люди розблокували дорогу. Однак попередили, якщо до середи, 11 вересня, обіцяний ремонт не розпочнеться, то вони перекриють центральну дорогу, причому акцію протесту обіцяють зробити ще масштабнішою.

Галина Єреміца

Джерело: chv.tv

1


КОМЕНТАРІ (2)

Трибун-Бурбак  подал  дурной  пример населению  Буковины - перекрывать  дороги  по  поводу  и без  повода.

avatar

Гость

08 вересня 2013 22:16

А чому дурний приклад? Ви вважаєте, що в нас хороші дороги? Та їх навіть незадовільними не назвеш, це руїни, які з кожним днем стають ще жахливішими. 

avatar

Координатор

09 вересня 2013 08:53