Донька прокурора, або чи буде Ванзуряк і далі кришувати владно-судово-прокурорське оточення?

Донька прокурора, або чи буде Ванзуряк і далі кришувати владно-судово-прокурорське оточення?

01.04.2014, 17:49

31 березня заступник Генерального прокурора України Микола Банчук представив нового прокурора Чернівецької області Павла Ванзуряка. В урочистостях взяли участь керівник крайової виконавчої влади Роман Ванзуряк та голова обласної ради Михайло Гайничеру, представники судової гілки влади та правоохоронних органів Буковини. Про це повідомляє прес-служба ОДА. 

«Я впевнений, що прокуратура діятиме відповідно до чинного законодавства і забезпечуватиме ефективний захист прав громадян, не допускатиме будь-яких проявів сепаратизму, а буковинці відчують позитивні зміни вже сьогодні», - наголосив Микола Банчук.

«У цей скрутний час керівництво держави, у тому числі й області, приступає до виконання своїх обов’язків і буде вживати вичерпних заходів щодо послідовної боротьби з корупцією, - зазначив Роман Ванзуряк. - На прокуратуру області покладається завдання координувати роботу усіх правоохоронних органів краю і я впевнений, що спільні зусилля дозволять забезпечити наведення порядку в області». Також керівник крайової влади наголосив на важливості ефективної роботи всіх силових структур Буковини задля відновлення довіри громадян та забезпечення захисту їх законних прав та усунення негативних наслідків кризи.

Виступаючи перед колегами новопризначений прокурор області Павло Ванзуряк відзначив, що попереду багато роботи і прокуратурою Буковини вживатимуться усі невідкладні заходи для підтримки миру та злагоди в краї, боротьби з правопорушеннями, корупцією.

1