'До сучасного антикомунізму Василь Сафронович помилково відніс свою політтехнологію з використання не сповна розуму громадян'

"До сучасного антикомунізму Василь Сафронович помилково відніс свою політтехнологію з використання не сповна розуму громадян"

25.04.2017, 02:21

На стежці війни з примарами

Василь Продан, який терпить поразку за поразкою, здається вдався до останньої досяжної йому зброї – антикомунізму. Не дивуйтеся, але це так. В своїх рвучких, як квітневий вітер над Калинкою, коментарях у «мордокнижці» він вже не один раз рішуче зауважував, що містом керують комуністи та їх діти. І навіть наводив прізвища або списки тих, хто на його думку такими є.

Я далека від симпатій до того, що діється в рідних Чернівцях, але такі заяви – явний перебор. В недавні часи, а про них мені багато розповідала бабуся- учасниця «пєрєстройкі» на Старій Жучці, такий антикомунізм назвали б «печерним». Крім того, вона сказала також, що при комуністах в місті було дещо більше порядку на сесіях, а депутати міськради - значно адекватнішими і з них так не глузували городяни. Вони не кричали з місць одночасно, як ваші однопартійці, а говорили один за одним.

Але справа навіть не в цьому. На думку людей, які на відміну від мене дивляться наживо сесії теперішньої міської ради, до сучасного антикомунізму Василь Сафронович помилково відніс свою політтехнологію з використання не сповна розуму громадян для наочної демонстрації того, що ніби комуністи зробили з Чернівцями. Хочу повідомити пану депутату, що дивак із подвійним прізвищем – не агент кімірсенівської КНДР, і захворів він пізніше, ніж закінчилася пєрєстройка, тому не може утотожнювати наслідки комуністичного правління і не вартує стільки, скільки ви йому платите за натхнення. Можна обійтися значно дешевшими персонажами, які у вашому розпорядженні безумовно є.

Крім того, слід дещо поправити його «легенду». Він не повинен заявляти, що  і є народ або що він є обраним народом бургомістром. Це вже логічний прорахунок його «кураторів», що може призвести наступного разу до провалу. Коли народ, наприклад, дізнається про це.

І останнє. Огляньтеся, Василю Сафроновичу, навколо себе. Чи немає часом комуністів чи їх послідовників в рядах вашої партії з подвійною назвою, а то негарно якось може вийти з цією боротьбою.

Чернівецький виборець вже мінімум тричі довів своє очищення від минулого – коли зніс пам’ятник Лєніну, коли вперше не обрав комуністів до міської ради і коли на Майдані прогнав Януковича та інших примар.

І чогось мені видається, що він не помилиться і в разі нових виборів до нової міськради. Чи нового Майдану.

Тетяна Навроцька

Джерело: сайт http://acc.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ху из Татьяна Навроцька? Просто никто.

avatar

Сева

25 квітня 2017 14:18