До кабінету, де відбувається тендер по вулиці Хмельницького, не пустили ні ЗМІ, ні мера. Забіг лише Бешлей

До кабінету, де відбувається тендер по вулиці Хмельницького, не пустили ні ЗМІ, ні мера. Забіг лише Бешлей

05.05.2015, 20:43

На оголошення результатів тендеру з ремонту вулиці Богдана Хмельницького не пустили ні журналістів, ні міського голову, ні представників фірм, які беруть участь у конкурсі.

Про це з департаменту ЖКГ повідомляє кореспондент molbuk.ua

За його словами, до кабінету, в якому засіла тендерна комісія, не пускають ані пресу, ані представників підприємств, які беруть участь у конкурсі з ремонту вулиці Б. Хмельницького. Голова тендерної комісії Алік Ротар пояснив це тим, що "не бажає, аби був зайвий тиск".

"Наразі мер Каспрук перебуває в кабінеті заступника директора департаменту", - передає журналіст.

Водночас він повідомив, що депутат міськради Володимир Бешлей перебуває у кабінеті, де мають оголосити переможця тендеру.

Як відомо, сьогодні мають оголосити переможця тендеру з виконання ремонту вулиці Б.Хмельницького.  

molbuk.ua

«Сьогодні о 17.00 год. відбудеться визначення переможця торгів із закупівлі робіт з реконструкції вулиці Богдана Хмельницького. Місце засідання тендерного комітету на вул.Вірменській, 17а, Департамент ЖКГ. Про це депутат Чернівецької міської ради В.Бешлей написав на своїй сторінці у мережі Facebook.

Комітет з відновлення вулиці Богдана Хмельницького запрошує мешканців вулиці та представників ЗМІ спільно взяти під контроль процес визначення переможця тендеру».

1