Для Семена Семенченка з 'Самопомочі' Буковина вже не друге Мукачево, а лише мила провінція?

Для Семена Семенченка з "Самопомочі" Буковина вже не друге Мукачево, а лише мила провінція?

27.08.2015, 00:20

Під час бліц-візиту у Чернівці  народний депутат України Семен Семенченко (фракція "Самопоміч") взяв участь в акції протесту проти нинішнього очільника Чернівецької ОДА Олександра Фищука. Попри те, що фракція "Самопоміч" входить до складу правлячої парламентської коаліції і розділяє відповідальність за все, що відбувається нині в Україні. Включно з  кадровими призначеннями.  

Напередодні приїзду у Чернівці народний депутат України активно анонсував акцію протесту під стінами Чернівецької ОДА, про яку до того мало хто чув.  А анонсуючи, підлив масла у вогонь, згадавши про можливе використання владою так званих "тітушок", яких на  Буковині ніколи не бачили. Згадування народним депутатом від "Самопомочі" трагічних подій у Мукачево в контексті майбутньої мирної чернівецької акції суттєво посилило емоційну напругу навколо мирного пікету. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп Семенченко "наїхав" на голову ЧОДА Фищука і пророкує Буковині друге Мукачево

 У Чернівцях пікетують ОДА - з Cеменченком, Забродським, дівчатами і без "тітушок" (ФОТО)

Керівник Буковини каже про спроби розхитати ситуацію в регіоні

У програмі "Чернівці сьогодні" на телеканалі "Чернівецький промінь" Семен Семенченко фактично відповів голові Чернівецької ОДА Олександру Фищуку, який заявив про розхитування ситуації на Буковині. 

- Чесно кажучи, у виступі пана Фищука, крім того, що ця акція – підступність Путіна, я більше нічого не зрозумів, - каже Семенченко. Буцімто активістами керують люди з досвідом, а сама акція є розхитуванням човна… Я люблю ваш край, але Буковина є милою провінцією, - каже колишній командир добровольчого батальйону «Донбас». - У Києві фраза «агент Путіна» викликає гомеричний сміх. Людей можна здурити лише раз. Неможливо вічно це робити, називаючи свої помилки підступністю ворогів.
 
За матеріалами http://promin.cv.ua/
1


КОМЕНТАРІ (2)

клоуни і шарлатани в тій самопомочі

заберіть цю мацкальско воющую і ряжену тварь! разом з цим  місцевим кублом комунякоригівским!

 

ганьба!

avatar

патріот

26 серпня 2015 22:21

ким це пугало нЄпровЄнціальноЄ обізвало буковинців?

мову вивчи ! рагуль вшивий!

avatar

!!!!!

26 серпня 2015 22:24