Депутати вимагають перевірити роботи на вулиці Б.Хмельницького. Підозрюють порушення

Депутати вимагають перевірити роботи на вулиці Б.Хмельницького. Підозрюють порушення

28.10.2016, 14:06

Сесія міської ради сьогодні продовжилася з питання вулиці Богдана Хмельницького

Нагадаємо, вчора депутати засідали цілий день в сесійній залі, всі питання обговорити не встигли, сьогодні прийшли знову.  Зараз депутати просять поліцію та фінінспекцію перевірити всі виконані роботи на цій вулиці та пересвідчитися, чи там немає ніяких порушень, адже, стверджують деякі місцеві обранці, вартість робіт на цій вулиці зросла майже вдвічі. Причини їм поки не зрозумілі.

Натомість директор Департаменту ЖКГ міськради Сергій Погорений приніс депутатам на сесію всі документи, звіти та проекти. Але їх настільки багато, що міські обранці скаржаться, що не можуть швидко вивчити та опрацювати всі цифри.  

Нагадаємо, міський голова Олексій Каспрук в програмі "Суть Речей" запевнив, що вулицю повністю відкриють до кінця року, швидше за все десь наприкінці листопада. Причини затримки в часі - прості. Немає матеріалів. 

Проте поки що вулицю не лише не до кінця відремонтували, але й встигли навіть залагодити декілька аварій.  Тепер депутатів цікавить, чому місту не вистачає ще 6 мільйонів гривень, щоб нарешті завершити викладати бруківку і відкрити Богдана Хмельницького повністю.

Фото: Аркадий Береза, Facebook

Джерело: сайт http://acc.cv.ua/

1