Депутати від «Батьківщини» влаштували бал для дітей з особливими потребами

Депутати від «Батьківщини» влаштували бал для дітей з особливими потребами

20.12.2011, 21:13

Благодійність не вимірюється лише розміром матеріальної допомоги – особливо стосовно дітей. Часто більшого вартує проста людська увага та щирі теплі слова.  Цим розумінням керувалися депутати місцевих рад від ВО «Батьківщина», коли долучалися до організації святкового балу  та благодійного обіду для дітей із багатодітних сімей та сімей , де виховуються діти з обмеженими фізичними можливостями.

В неділю в ошатному ресторанному комплексі «Лісовий узвіз» в Садгорі відбувся чудовий концерт. Майже годинну програму із вокальних та танцювальних номерів забезпечили учасники районного будинку творчості дітей та юнацтва, а за обіди та солодкі подарунки подбали місцеві депутати Садгірської районної, Чернівецької міської та обласної рад. Більше сотні діточок та їх батьків гарно провели святковий час у дружньому колі. А наступного дня депутати райради продовжили свято – персонально відвідали разом з Святим Миколаєм ті домівки, де ростуть обмежені в русі дітки. Увага і подарунки дали змогу родинам, до яких завітали щедрі гості, відчути силу християнського милосердя. І порівняти з тією соціальною несправедливістю, яка панує в країні завдяки антинародним діям нинішньої влади.

Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина»



КОМЕНТАРІ (1)

Щось у наших опозиціонерів увага до потреб дітей прокидається тільки напередодні свят. А постійно опікуватися їх потребами слабо? Чи може тимошенківці думають, що таким-сяким солодким столом  вони подолали "соціальну несправедливість"? Чи, за прикладом своєї увязненої лідерки з її "тисячею", торбинкою солодощіввість вирішили весь комплекс проблем цих дітей? "Це завдання влади!!!", - одразу же гнівно заперечать бютівці, "Хай вона (влада) і вирішує, а ми так, чим можем!!!".

 

Отут і виникає ключове запитання:  АЩО ВИ, ДІЯЧІ ЯЛОВІ, 5 РОКІВ ПРИ ВЛАДІ РОБИЛИ????!!!! СЛОНІВ РОЗДАВАЛИ? ЧОМУ Ж ВИ ТОДІ НЕ ВИРІШИЛИ ВСІ ПРОБЛЕМИ ДІТЕЙ? ЧАСУ НЕ ВИСТАЧИЛО?

avatar

Василь Іванович

22 грудня 2011 11:29