Депутати передумали і відправили на довивчення питання щодо газових мереж у Чернівцях

Депутати передумали і відправили на довивчення питання щодо газових мереж у Чернівцях

27.04.2017, 02:24

Чернівецька міськрада повернулась до розгляду і відправила на довивчення питання щодо повернення майна газових мереж територіальній громаді Чернівців.

Зокрема, депутат Василь Продан під час сьогоднішньої сесії запропонував депутатам відправити ухвалене рішення на довивчення. 

Він заявив, що необхідно, аби над цим питанням попрацювала робоча група, яка пізніше має визначити, кому і яким чином передавати майно газових мереж.

"Давайте все ж таки підтримаємо мою пропозицію про те, щоб зняти це питання на довивчення, і після довивчення винести його в сесійну залу. І в нас буде і термін оприлюднення, по суті, збережений - 20 днів, і вивчимо все до кінця. На сьогоднішній день нема ніяких рішень. Давайте хоча б таке рішення приймемо", - заявив Продан.

Міський голова двічі ставив пропозицію щодо відправки на довивчення цього питання, проте для прийняття цього рішення не вистачало голосів депутатів.

"Рішення двічі не взяли в цілому, що в нас тоді?", - поцікавився міський голова Олексій Каспрук у керівника юридичного управління міськради Олександра Шибу.

"На довивчення", - відповів Шиба.

Каспрук зазначив, що перед тим, як це питання буде повторно винесене на розгляд сесії, його розглядатиме однаіз профільних комісій.

Джерело: molbuk.ua

1