Депутати Чернівецької міськї ради усвідомили неминучість перевиборів і піаряться на ідеях Бурбака за кошти громади

Депутати Чернівецької міськї ради усвідомили неминучість перевиборів і піаряться на ідеях Бурбака за кошти громади

22.02.2018, 10:08

Народний депутат України Максим Бурбак прокоментував "революційний" меморандум підписаний всіма фракціями Чернівецької міської ради. 

В Чернівцях запах весни та перевиборів міськзради. Тільки так можна прокоментувати вчорашній "революційний" меморандум підписаний всіма фракціями. Лише не треба було так багато підписів. Вистачило б два. Каспрука та Продана. Останній на ярмарці блюзнірства (по-іншому нашу міську раду назвати не можу) з дисконтом скупив Батьківщину під проводом начальника УКБ ОДА Пуршаги (не самий простий бюджетний працівник вдень, вечорами підпрацьовує опозиціонером), Самопоміч (тішить, що не всю), Наркоконтроль (так в народі кличуть це утворення), патріотів із заднього сидіння джипів зі Свободи. Підпису вічного "недоразумєнія міста" не потрібно, бо він як заставка або обої на екрані комп'ютера, нічого самостійно не вирішує, - написав Максим Бурбак на своїй сторінці у ФБ

- Гадаю, що всі фракції усвідомили неминучість перевиборів, та розпочали передвиборчі перегони з використанням фінансових ресурсів нашої громади. Лише не на користь громади, а тільки заради самопіару. Ну що ж, хлопці та дівчата, підходьте та всідайтеся гуртом, діставайте ручки та припорошені пилом блокноти партії регіонів, яких у вас ще доста в гаражах та сараях. Першу мою пораду ви почули і нарешті через два роки спромоглися на меморандум про ремонт доріг та 100 млн. грн. на це. Порада друга - нанести нищівний удар газовим олігархам та повернути газорозподільчі мережі міста громаді. Вистачить духу? Не думаю. Маю ще багато порад, але для тих, хто їх сприймає та працює на користь громади. І вочевидь - вже для наступного складу ради, в якій цієї зграї не буде, або, як кажуть медики про аналізи здорової людини, одиниці в полі зору, - сказав Максим Бурбак. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати міськради нарешті дозріли до ідеї, яку Бурбак пропонував ще два роки тому

ДОВІДКОВО: 

 У Чернівцях керівники усіх фракцій міської ради домовилися спрямувати із міського бюджету 100 млн грн на ремонт доріг та 50 млн грн - на придбання електротранспорту.

Про це йдеться у меморандумі про пріоритети розвитку комунальної сфери м. Чернівців на 2018 рік, який 21 лютого підписали керівники усіх шести фракцій та секретар міськради Василь Продан. Міський голова меморандум поки не підписав.

1