Депутат Чернівецької облради ночує в машині, яку намагалися викрасти на очах у правоохоронців

Депутат Чернівецької облради ночує в машині, яку намагалися викрасти на очах у правоохоронців

06.11.2011, 20:22

У депутата Чернівецької обласної ради і бізнесмена Ігоря Кірєєва, який нещодавно став граючим директором хокейного клубу «Чернівецькі пінгвіни», днями ледь не викрали машину серед білого дня і в присутності правоохоронців. Тепер він ночує у власному авто, виїзд якого заблокований машиною ДАІ.

Перший тривожний сигнал для депутата-хокеїста пролунав 31 жовтня 2011 р., коли в його машині, припаркованій біля будинку по вул. Комарова, пробили два колеса. Другого дня, 1.11.2011 поблизу найближчої вулканізації по вул. Південно-Кільцевій Ігоря Кірєєва вже чекали правоохоронці. Представники державтоінспеції зупинили його, попросили показати документи, відібрали техпаспорт, після чого «заблокували» виїзд його авто машиною ДАІ. Мотивували це тим, що, мовляв, надійшла команда затримати цю машину, оскільки підозрюють, що вона ввезена в Україну контрабандою. Те, що востаннє вона пройшла експертизу не так давно – у серпні цього року – до уваги не взяли. Правоохоронці запросили якраз тих експертів, які цю процедуру здійснили декілька місяців тому. Вони ще раз підтвердили, що машина «чиста». Попри це, авто Кірєєва з «полону» не відпустили. Більше того, у середу, 2.11.11, машину ледь не викрали на очах у правоохоронців. Волею долі, Ігор Кірєєв заїхав на заправку ANP по вул. Південно-Кільцевій, де залишилася «полонена» власність, якраз тоді, коли його авто почали завантажувати евакуатором. Коли Ігор Анатолійович почав цікавитися, хто ці люди і на яких правах вони намагаються забрати авто, «евакуатори» оперативно і без слів «зникли». А перебуваючі поруч міліціонери, на очах котрих відбувалося це дійство, стверджували, що стояли там випадково. Так само «випадково» позаду автомобіля Ігоря Кірєєва «паркуюються» позмінно машини ДАІ, блокуючи виїзд. Депутат тоді викликав наряд міліції. Ті приїхали, записали покази свідків і поїхали. До своїх колег, за словами очевидців, навіть не підходили.

Тепер депутат, бізнесмен і хокеїст-аматор ночує у власному авто, аби його знову не «евакуювали».

Ігор Кірєєв вже звернувся із відповідною заявою до прокуратури. Це єдине, що він погодився додати до розповіді знайомих про цю «пригоду».

Останні навіть приблизно не здогадуються, з чим може бути пов’язаний цей «наїзд». З хокеєм? Складно навіть нафантазувати таку причину… З політикою? Навряд чи, адже Кірєєв вже вийшов з «опального» нині БЮТ. З бізнесовою діяльністю? Тут, напевно, ймовірність зростає. Але стверджувати щось складно…

Ті ж знайомі Ігоря Кірєєва, які розповіли цю «беспрєдєльну» історію, припустили, що, оскільки експертиза підтвердила «чистоту» машини, за час відсутності власника туди могли підкинути якісь наркотики чи ще щось, аби мати можливість продовжити «наїзд». І радять Кірєєву всі подальші дії навколо «полоненої» машини фіксувати на відео.

P.S. У п’ятницю, 4.11.11, машину Кірєєва випустили з «полону». Чи завершився на цьому «наїзд», покаже час…

***

Ці фото зроблені фотокамерою мобільного телефону о 00:25 вніч з 3 на 4 листопада 2011 р. З двох ракурсів видно, як авто Кірєєва (СЕ 1171 АК) заблоковано машиною ДАІ. З останньої ніхто не виходив, хоча видно було, що там є правоохоронці…

Автор: Георгій Мазурашу

Джерело: sportbuk.com



КОМЕНТАРІ (4)

За достовірною інформацією авто депутата скоїло ДТП в сусідній області напочатку 2011 з тяжкими наслідками і зникло з місця події. З того моменту авто ретельно переховували на території муніципальних установ, а пізніше авто зазнало кардинальних зовнішніх змін - було встановлено нові елементи кузова, перефарбовано.

В результаті оперативних заходів, правоохоронцям вдалося затримати авто, але провести перевірку завадили "знайомі" депутата, журналіст Мазурашу і інші. В результаті, при зовнішньому огляді слідів участі в ДТП виявити не вдалося, що й не дивно... Минув майже рік.

Проте достеменно встановлено, що пошкоджні частини кузова було реалізовано через інтерент

http://auto.ria.ua/zapchasti/view_585114.html

http://auto.ria.ua/zapchasti/view_585165.html

і встановлено підпільну майстерну, в якій так ретельно приховували сліди вбивства.

Таким чином слуги народу дбають про населення, сприяють вирішенню демографічних проблем, хоча... його ж обирали в Чернівецьку облраду, а не в сусідній області

Полеміка, що була розгорнута на сайті Мазурашу

http://sportbuk.com/2011/11/kirjejev-nochuje-v-mashyni-yaku-namahalysya-vykrasty-na-ochah-u-pravoohorontsiv/

писакою

Хочу нагадати, що в своїх коментарях Г.Мазурашу зазначив, що замовниками "тиску" на депутата була спецслужба, а саме СБУ (дякую що не Секурітату чи MI-6), а виконавцями - співробітники ДАЇ.

Також журналіст назвав "дивною" ситуацію, коли спавробітники міліції намагаються оглянути авто вбивцю з водієм убивцею. Серед припущень журналіста навіть була версія, що депутату будуть намагатися підкинути наркотики чи зброю (добре, що не дитяче порно).

А на підтвердження невинуватості депутата-пінгвіна журніліст надав доказ - пів-аркушу експертизи, де зазначалось, що номера авто не перебиті, а зовнішній вигляд зазвнав змін. Цікаво з якою метоюавтівці зробили "пластику"?

avatar

Тер-депутат 14:00 9.11.2011

09 листопада 2011 13:59

Щось тут не чисто. Звісно, якщо авто було в ДТП, то треба карати. Але що як це метод тримати на гачку депутата і бізнесмена? Ну, так як це зазвичай практикує чинна влада. Так, як вони зробили з депутатами-бізнесменами у міській раді? Такі методи у донецьких хлопців.

avatar

Не-депутат

09 листопада 2011 14:40

Нє, такого блазня нікому тримати не треба, з нього зиску 0

Хай відповідає за ДТП

avatar

Тарас

09 листопада 2011 15:51

Вже навіть не смішно - спортивні журналісти продаються нічкемним зрадникам і приховують їхні злочини. Чого чекати далі? Ведучі вечірньої казки будуть покривати терористів?

Соромно за тебе, Гріша. В ОДА в штангу бив, а це - нема слів

avatar

11 листопада 2011 00:29