Депутат Чернівецької обласної ради нагадав, як Гайничеру допомагав Папієву перемогу регіоналів кувати

Депутат Чернівецької обласної ради нагадав, як Гайничеру допомагав Папієву перемогу регіоналів кувати

13.09.2015, 16:27

Про це депутат Чернівецької обласної ради Сергій Юлик розповів під час прямого ефіру програми „Суть речей” на радіо Станція 103.2 ФМ 10 вересня 2015 року.

Сергій Юлик: Тут доречно було б пригадати, як проходили вибори. Виборчий процес. На той час партія Регіонів. Ми йдемо на вибори, наші люди працюють з людьми. І, наприклад, одна із виборчих дільниць, де проходив наш кандидат Віорел в Герцаївському районі, при підрахунку голосів побачили якісь махінації. Ми заявили про перерахунок голосів.

І тут почалися з’їжджатися машини до Віорела. Ми йому телефонуємо, він каже, що його вже серце болить. Всі переживають, ми його підтримуємо, він каже, що його певно інсульт чи інфаркт вхопить. Ми перший раз на виборах, а тут такі наїзди. Приїжджали і голова обласної ради Гайничеру і багато інших. Папієв, звичайно, сидів у кабінеті і чекав доповіді, як пройшли перемовини. Сильні наїзди на нього були, щоб він відмовився від перерахунку повторного голосів.

Наступного дня ми поїхали в Герци подивитися, що там коїться. На другому поверсі великий кабінет, десь метрів 25 квадратних. Чоловік 15 засідають, спілкуються, метушаться. Нас побачили і ще більше метушаться. На вході хлопець з автоматом, правоохоронець. А товариш Кіларов побачив, що там на протокол чистий ставлять підписи, жіночка сидить, руки трусяться, протокол приховала, а потім відкрила той протокол, закрила. Я кажу: «Дайте той протокольчик з підписами». Вона не погоджується, я прошу, щоб віддала, а то офіційно вилучимо. Я схопив той листочок, потягнув до себе, він випав і впав під ногу, вона наступила на нього, я таки забрав і показав усім цей чистий протокол з підписами членів виборчої дільниці.

І тоді поїхало. Що потім почалося… Різного роду дзвінки і так далі, всі правоохоронні органи були підняті по тривозі. Всі туди виїхали, відправили своїх заступників, всі там були. Потім мені ще сказали, що ту жіночку в лікарню кладуть з струсом мозку і переломом тазобедреного сустава. Мене звинувачували, що її побив. Там було багато людей, як треба було бити, щоб такі ушкодження їй нанести? Але справа була серйозна. Порушувалася кримінальна справа, це все мені по телефону казали. Були певні залякування.

Людина з Герцаївського району на пряму телефонувала Президенту і доповіла, що в Герцаївському районі партія Регіонів виграла і все гаразд, Авангард. Ми зрозуміли, що правди добитися буде дуже складно, бо це такий танк, де судова система і правоохоронна працювали тільки на одну партію і позитивного результату нам не вдалося досягнути, але переполох був дуже серйозний.

Інформаційний партнер програми „Суть речей” на радіо Станція 103.2 ФМ www.buknews.com.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Зачотна фотка. ЮР, А НАВІЩО ТОДІ БУЛО ДВЕРІ У СТАРОМУ ПРИМІЩЕННІ ПРОЩИТИ? ЯКА У ЦЬОМУ РЕВОЛЮЦІЙНА ДОЦІЛЬНІСТЬ, ОКРІМ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО СЦЕНАРІЮ?!

avatar

Чорнею

13 вересня 2015 15:37

А що ще вони робили крім трощення дверей?

avatar

1

13 вересня 2015 15:57