Василь Продан заперечив свої зв'язки з Фірташем, а дружини - з телеканалом «Місто ТБ»

Василь Продан заперечив свої зв'язки з Фірташем, а дружини - з телеканалом «Місто ТБ»

13.07.2016, 18:06

На ряд неточностей і маніпулятивних трактувань, які, на його думку, є в новині про те, що він став власником телеканалу, депутат Чернівецької міської ради  Василь Продан вказав у коментарі BukNews:

-  Хочу звернути вашу увагу на ряд неточностей і маніпулятивних трактувань, які є в новині, - сказав Василь Продан.

-  По-перше, дійсно у травні поточного року я став власником каналу «Місто ТБ». Це публічна інформація, її ніхто не приховує. Канал буде розвиватися, переконаний, моя команда зможе створити цікавий продукт.

Одночасно я не володію детальною інформацією щодо попередніх власників каналу та їх діяльність. Що вони робили, з якою метою, який програмний продукт ставили, чому Нацрада виносила попередження і чи були на це підстави, потрібно запитувати у них.

Я несу відповідальність виключно за те, що відбувається на канал сьогодні. Акцентую вашу увагу – саме я, Василь Продан.

Моя дружина не має до цього жодного відношення, вона відомий політик, громадський діяч, у нас чіткий розподіл, до підприємницької діяльності вона не має жодного відношення.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксана Продан с мужем обзавелись телеканалом в своей вотчине

По-друге, щодо начебто моїх зв’язків із Фірташем чи з будь-яким іншим олігархом. Це штамп, який намагаються розповсюджувати мої опоненти за допомогою власних медіа-ресурсів. Вперше ця інформація з’явилася в анонімних коментарях на деяких чернівецьких сайтах. Потім її підхопили, і почали транслювати всюди, де тільки можна. Це відома маніпулятивна технологія – якщо 20 раз сказати неправду, хтось та й повірить.

По-третє, щодо так званого «перевороту» у чернівецькій міській раді. Викладена у вашому матеріалі інформація – це неправда. Тоді, коли відсторонювали Федорука від обов’язків мера, я навіть депутатом міської ради не був. Рішення ухвалювали депутати і, наскільки мені відомо, Федорук програв всі суди в Україні по цій справі. Як у такому випадку можна говорити, що рішення міської ради було незаконним? Очевидно, що на це немає жодних правових підстав.

Я розумію, що інколи хочеться опублікувати сенсаційну інформацію, але закликаю вас не шукати сенсацій там, де їх немає і бути не може, - запевнив Василь Продан. 

Нагадаємо, раніше в ефірі телеканалу ТВі Оксана Продан підтвердила, що вона є кумою тодішнього керівника "Укргазвидобування" Юрія Борисова - людини з найближчого оточення Дмитра Фірташа. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Да.а вася кум беглеца билыка.Одна гопота!

avatar

14 липня 2016 00:19