День гідності в Чернівцях 15 грудня

День гідності в Чернівцях 15 грудня

14.12.2013, 17:57

Найближчою масовою зустріччю прихильників Євромайдану стане мітинг на Центральній площі міста, у всеукраїнський «ДЕНЬ ГІДНОСТІ», що скликається цієї неділі о 12:00. Закликаємо до участі усіх патріотів, усіх небайдужих та усіх тих хто не хоче, щоб паплюжили гідність українського народу!

Як повідомляє БукІнфо, Координаційна рада чернівецького Євромайдану зазнала змін. Вона розширилася до 15 членів, також до неї увійшли кілька громадських діячів. Незмінними залишилися аполітичність та готовність працювати зі всіма, з ким є спільні інтереси. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомили члени ради.

За словами чернівецьких євромайданівців, за вплив на студентство нині змагаються кілька груп. Цим і пояснюється суперечлива інформація щодо діяльності ради. Активісти запевняють, що компрометуючу інформацію сприймають з усмішкою, просять й громаду сприймати таку інформацію стримано.

Молодь готова до співпраці з різними силами, які поділяють цінності Євромайдану але на виняткових умовах ні з ким не працюватимуть. Цим і пояснили відсутність представників координаційної ради у регіональному Штабі національного спротиву.

Члени ради також спростували чутки щодо таємних перемовин з головою облдержадміністрації Михайлом Папієвим. Зазначивши, що інформацію про «конфлікт» серед студентства запустили аби розсварити молодь.

Крім того, координаційна рада чернівецького Євромайдану закликала усіх мешканців Чернівців та області вийти в неділю, 15 грудня, о 12.00 на Центральну площу, де відбудеться віче.

1