Демократичних кандидатів на мера закликали знятися з виборів на користь найрейтинговішого з-поміж себе, щоб не допустити реваншу регіоналів і тушок

Демократичних кандидатів на мера закликали знятися з виборів на користь найрейтинговішого з-поміж себе, щоб не допустити реваншу регіоналів і тушок

30.04.2014, 12:02

"Колишні відставлені регіонали завдяки виборчим технологіям знову рвуться до влади в Чернівцях, чого не можна допустити. Тому закликаємо кандидатів на посаду Чернівецького міського голови, які вважають себе представниками демократичних сил та які відстоюють ідеали Майдану напередодні виборів об’єднатися навколо найбільш рейтингового кандидата, щоб не допустити до влади в місті сили реваншу, котрі сподіваються на розпорошення виборців між численними кандидатами, - йдеться у переданій BukNews заяві ГО «Буковинська сотня» з приводу останніх подій в Чернівцях.

Новообраного Чернівецького міського голову, котрим, переконані, стане проєвропейський політик, який відстоюватиме демократичні цінності, закликаємо одразу після перемоги докласти усіх зусиль для ініціювання та проведення дострокових виборів депутатів Чернівецької міської ради. Нинішня міськрада фактично не відображає інтереси мешканців міста Чернівці та є клубом за інтересами людей, які представляють лише самих себе. Переконані, що новий склад ради, без бешлеїв, чинушів, «зельоних», «кабанів» та багатьох інших, вільний від впливу проданів, фірташів, борисових тощо розпочне нову сторінку розвитку Чернівців".

Довідково: Згідно з результатами соціологічного дослідження під назвою „Вибори-2014 у Чернівцях: прогнози та очікування”, яке з 9 по 12 квітня провів Центр соціологічних досліджень Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, керівник депутатської фракції "За Батьківщину" Олексій Каспрук є безсумнівним лідером електоральних симпатій чернівчан. Результати дослідження оприлюднив сайт БукІнфо.

Каспрук має найвищий рейтинг довіри з-поміж 18 ймовріних кандидатів на міського голову. Якби вибори відбулися найближчим часом, за нього готові проголосувати 18,6 % від тих, хто має намір голосувати і 21,2% від тих, хто визначився. Наразі це найвищі показники. Найближчі конкуренти суттєво відстають від лідера.

Анти-рейтинг Олексія Каспрука менше 3-х відсотків. Для порівняння анти-рейтинг ("не проголосую за цього кандидата за жодних обставин") колишнього секретаря міської ради Віталія Михайлішина сягнув 47% від тих, хто має намір голосувати і вже визначився зі своїми симпатіями.

1


КОМЕНТАРІ (2)

якщо ця жирна злодійська жопа яка має в прихвоснях "буковинську сотню кулявлоб" ,КГБіста федорука і К , така за вашими словами "рейтингова" то чого ви когось кудась закликаєте? бу га га га

avatar

аааа!!!!! насмішили

30 квітня 2014 09:11

Мене особисто насмішив надзвичайно інтелектуальний коментар під кодовою назвою "бу га га".

avatar

Кирило

30 квітня 2014 22:08