Дахи у двох школах за понад 20 млн та частина вулиці Жасмінної за 17 млн грн: ратуша провела тендери на проведення кількох масштабних ремонтів  у Чернівцях

Дахи у двох школах за понад 20 млн та частина вулиці Жасмінної за 17 млн грн: ратуша провела тендери на проведення кількох масштабних ремонтів у Чернівцях

11.09.2023, 09:05

На ремонт даху гімназії №7 витратять 16 мільйонівУ Чернівцях капітально відремонтують дах у гімназії №7. Також оновлять покрівлю та тротуари у школі №16. Загальна вартість робіт становить понад 20 мільйонів гривень. 

Про це йдеться у тендерах, які опублікували на Prozorro, - пише "Суспільне".
 
Так, у ліцеї №7, що на проспекті Незалежності, капітально відремонтують покрівлю у чотирьох блоках, загальною площею понад 4 тисячі квадратних метрів. Участь у тендері взяли двоє учасників. Фірма з Івано-Франківська "ІНТЕР-БУД-ІНВЕСТ" запропонувала виконати роботи за суму, яка є на тисячу гривень меншою, ніж в іншого учасника торгів. Підприємство відремонтує дах за майже 16 мільйонів гривень.
 
За умовами тендеру, підрядник має оновити покриття даху, зробити вітроізоляцію та утеплити горище. Також встановить освітлення, протипожежну систему та захист від блискавок.
 
Відремонтувати дах у ліцеї мають до вересня наступного року.
 
У школі №16 на вулиці Білоруській, 77 оновлять дах та тротуари у дворі, встановлять нові вікна та металеві огорожі. Серед чотирьох учасників торгів, найменшу суму запропонувало місцеве підприємство "ЧЕРНІВЦІ СІТІ БУД". Фірма виконає роботи за понад 6,3 мільйона гривень.
 
За умовами тендеру, підрядник має завершити ремонт до 20 грудня цього року.
 

Ще один масштабний ремонт у Чернівцях планують провести на частині вулиці Жасмінної. Йдеться про ділянку від будинку №1Б до будинку №20. За інформацією Суспільне Чернівці вартість ремонту становить понад 17 мільйонів гривень.

Про це йдеться у тендері, опублікованому на сайті Prozorro.

Хто проводитиме ремонт

У тендері на ремонт вулиці взяли участь два підприємства. Буковинська фірма "Техно-буд-сервіс" запропонувала відремонтувати дорогу за суму, яка на понад 2,5 мільйони гривень менша, ніж вказав інший учасник торгів. За даними платформи YouControl, підприємство вже понад 16 років займається будівництвом доріг та автострад. З ним мають намір укласти договір.

Що зроблять

За умовами тендеру, підрядник має оновити асфальт та тротуар. Замінити люки, облаштувати водовідведення та трубопроводи, а також встановити нові дорожні знаки. Крім цього, облаштують парапетні огорожі доріг.

Завершити ремонт мають до липня 2024 року.

1