Cуддя, який отримав квартиру, перебував на квартирному обліку понад 10 років

Cуддя, який отримав квартиру, перебував на квартирному обліку понад 10 років

30.12.2014, 00:42

Виконавчий комітет Чернівецької міської ради затвердив протокол зборів суддів Апеляційного суду Чернівецької області та видав ордер на трикімнатну квартиру площею 50,8 кв.м. сім’ї судді у складі чотирьох осіб.

Суддя перебував на квартирному обліку понад 10 років і був №1 у контрольному списку черговиків за місцем роботи. Квартиру надано у відповідності до вимог Закону України «Про судоустрій і статус суддів».

Як повідомила прес-служба Апеляційного суду Чернівецької області, зазначений факт набув публічного розголосу. Громадянин К., апеляційна скарга якого розглядалася Апеляційним судом Чернівецької області, намагається його використати з метою тиску на суд. 

У зв’язку з цим прес-служба Апеляційного суду заявляє, що звинувачення Апеляційного суду в упередженості є безпідставними, суддя, який у законному порядку отримав житло, жодного стосунку до розгляду справи громадянина К. не має.

Апеляційний суд Чернівецької області закликає громадян аргументи на свою користь доводити у судовому порядку та нагадує засобам масової інформації про необхідність дотримуватися стандартів журналістики, діяти у відповідності до українського інформаційного законодавства, надавати громадянам достовірну і повну інформацію.

1


КОМЕНТАРІ (4)

я тежЬ на обліку, я тоже хочу! Мені обіцяли! Де моЇ (видалено адміном)? Я не можу в Сторожинец їздити весь час !!!! Де моя квартира??? Шо там подейкуют про це)))))))

avatar

пташЬка

29 грудня 2014 23:26

дулю тобі! Так (видалено адміном)

avatar

!!! 1

30 грудня 2014 08:27

avatar

30 грудня 2014 09:40

Закон України "Про судоустрій і статус суддів" не передбачає жодних пільг щодо отримання квартири шановним суддям апеляційного суду є багато інших людей які стоять по 20 років на черзі і перші в списку в себена на роботі, Ви шановні судді всі хабарники Вас треба до стінки всіх і розстріляти

avatar

Вася

30 грудня 2014 11:21