Cтановище буковинських ВВшників в Луганську плачевне: хлопців просто кинули (оновлено)

Cтановище буковинських ВВшників в Луганську плачевне: хлопців просто кинули (оновлено)

08.05.2014, 13:27

Обращаемся к черновитчанам: ваши земляки, служащие в частях Луганской области нуждаются в поддержке. На текущий момент ситуация в регионе остается крайне острой. Власти не обеспечивают военных продуктами первой необходимости. Эту роль на себя взяли активисты луганского гражданского сектора. Рискуя собой, они регулярно собирают запросы из частей и, по-возможности, обеспечивают потребности военных.

Ежедневно, активисты отвозят 30-50 банок консервов, 10-20 блоков сигарет и многое другое. Рассчитывать на государство пока не приходится. Эти потребности – регулярны, и пока что мы не знаем, когда военные смогут функционировать без нашей помощи.

Вы можете поддержать военнослужащих, отправив следующие продукты:

чай
кофе
консервы
сахар-рафинат
недорогие сигареты

Доставка груза Новой Почтой:

Станица Луганская, Отделение №1
Незнайко Светлана, (050) 690 07 14

Если у вас нет возможности приобрести вещи самостоятельно, вы можете перечислить средства на покупку:

Приватбанк 5168757226311423

Глотов Сергей Владимирович
(098) 361 90 73, (099) 510 33 95

В случае отправки денег, пожалуйста, сообщите Сергею – на какие именно нужды вы выполнил перечисление. Указанная выше карта используется для получения помощи военным по всем назначениям. Активисты знают самые актуальные потребности и расходуют средства именно на них.

Джерело: eurolugansk.org

Громадська організація «Волонтерський рух Буковини» ініціює у Чернівцях акцію зі збору допомоги для наших героїв-військовослужбовців, котрі перебувають на Сході України. Наші хлопці вже показали всьому світові незламність духу та патріотизм, чим вселили надію в серця людей, що вони не залишилися сам на сам зі свою бідою.

Наша підтримка для них наразі є найголовнішою.

ГО «Волонтерський рух Буковини» уже не вперше допомагає військовослужбовцям.

Перша машина з продуктами та амуніцією відправлена та успішно розвантажена в Херсонській області (звіт викладено на нашій сторінці на Фейсбуці "Волонтерський рух Буковини")

Друга машина з продуктами, амуніцією та медикаментами для наших хлопців, що перебувають в Луганській області, була відправлена та успішно розвантажена (це було найважче зробити, та завдяки героїзму наших водіїв місія була виконана).

Зараз ми просимо всіх небайдужих буковинців та гостей нашого регіону долучитися до акції, що відбудеться 10 та 11 травня об 11:00 годині на Центральній площі. Кожен з Вас може стати частинкою перемоги у боротьбі за цілісність нашої неньки України.

Ми викладаємо список необхідного:

1. Медикаменти:

Еластичні перев'язочні бинти

Знеболюючі

Протизастудні

Льодяники для горла

Антисептики

Краплі в ніс

Таблетки від кашлю

Персональні перев’язочні пакети

2. Продукти

Вермішель швидкого приготування (МІВІНА)

Пюре швидкого приготування

Тушонки (тільки в жерстяних банках)

Консерви рибні в маслі

Згущене молоко

Чай

Кава

Цукерки льодяники

3. Одяг

Шкарпетки

Нижня білизна (труси)

Форма

Берці

Футболки камуфляжні

4. Засоби особистої гігієни

Довідково:

У Чернівецькій області до національної гвардії станом на кінець березня 2014 року записалися 54 буковинці. Її створюють на базі службовців внутрішніх військ і підпорядковуватиметься вона МВС. Про це повідомив начальник УМВС у Чернівецькій області Валерій Зінченко. Також він зазначив, що при УМВС створено базу підговтовки для чоловіків, які бажають вступити до національної грвадії та на військову службу. 

- У зв'язку із ситуацією в Криму, ми надали можливість усім чоловіками, які хочуть стати на захист держави можливість для підготовки, - каже Валерій Зінченко, - а саме: надали стрілковий тир, де проводимо із ними заняття. Всіх бажаючих долучитися до цієї справи ми запрошуємо.

Щодо набору до національної гвардії України. Вона створена на базі бійців внутрішніх військ МВС України і підпорядкована МВС України. Сама назва "національна гвардія", говорить про те, чим займатиметься цей підрозділ. Всі ви бачили виступ міністра МВС і начальника СБУ із закликом до усіх, хто може захищати Україну зі зброєю в руках записуватися у лави збройних сил. Використання зброї поза межами військових структур буде розцінюватися як злочин.

Ми продовжуємо набір небайдужих. Тут мають служити здорові люди. Вони мають пройти медичні огляди, спецперевірки на предмет причетності до злочинних угрупувань, судимостей і т. д. Раніше ця процедура проходила протягом півроку. Зараз вона максимально скорочена. Без черги проходяться медкомісії та спецперевірки для тих людей, які хочуть служити в національній гвардії.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (7)

Дожились! Наши ребята поехали защищать авантюристов и алигархов милиардеров, а простые люди должны их кормить? "Куля в лоб" со своими спонсорами и алигархами  завели страну в тупик, а теперь паразитируют на патриотических чувствах простых УКРАИНЦЕВ. ГАНЬБА ЦІЙ ВЛАДІ! СЛАВА УКРАЇНІ!

avatar

Чернівчанин

08 травня 2014 10:52

Заберите ваших ребят, они тут никому не нужны, население их ненавидит. Всякие незнайки с глотовыми - не в счет, шавки, делающие пиар и бизнес на всем. пытающие влезть во власть нанынешних событиях. Выходите на митинги и отзывайте своих солдат - их тут считают карателями.

avatar

луганчанка

08 травня 2014 12:03

"буковинська сотня кулявлоб " протирає штани у міськраді,а громада ще за них послуги платити зобовязана ГАНЬБА!

 

avatar

жужа

08 травня 2014 12:47

сам живу в луганске, то что сейчас происходит волнует всех нормальных людей. мы же одна страна, а из-за некомпетентности политиков и отдельно взятых бандитских формирований вынуждены жить в таких условиях. какая разница из какого города солдаты, государство должно решать эти конфликты, а не позволять вооруженым людям захватывать здания и провозглашать себя "народными" губернаторами

avatar

08 травня 2014 14:25

Живущий в Луганске, если ты не пришел на сход, когдва выбирали, подчеркиваю - ВЫБИРАЛИ нгародного губернатора, это твои проблемы. Были проведены собрания во всех районах области, есть документы. А в Киеве засели самозванцы. Зашли с автоматчиками в ВР и голосовали, что хотели. Несогласных избили и отобрали карточки.

avatar

луганчанка

08 травня 2014 14:34

То что творит:-) ся сейчас на улицах меня пугает. Разбой (разбитые витрины, ограбленые магазины). Оружие у кого попало.

Пугают каждый день то правосеками, то бендерами.

Ребята, держитесь!

avatar

житель Луганской области

08 травня 2014 18:55

avatar

Ylyana Korolenko

12 травня 2014 09:10