Cпіваючий депутат обласної ради Віталій Ткачук знімає новий кліп та продовжує співати про кохання

Cпіваючий депутат обласної ради Віталій Ткачук знімає новий кліп та продовжує співати про кохання

07.12.2011, 13:15

Чернівецький співочий депутат обласної ради Віталій Ткачук розпочав зйомки чергового кліпу на пісню «Листопад». Цю музичну композицію Віталій та Анна Даманська записали на студії ще рік тому. Автором слів є Андрій Уваров, а композитор Володимир Будейчук. У зйомках нового кліпу будуть задіяні професійні актори для того, аби максимально передати емоції та переживання ліричних героїв пісні. Робота на різних знімальних майданчиках триватиме протягом трьох днів. Молоді співаки традиційно не зраджують Чернівцям та намагаються максимально розрекламувати рідне місто у своїх кліпах. А тому у новій відеороботі усі побачать гарну та мальовничу чернівецьку осінь.

Пісня «Листопад» так само, які і всі композиції відомого чернівецького дуету шансону, дуже лірична, зворушлива та душевна. У ній йде мова про чоловіка і жінку, які дуже люблять один одного, але змушені розлучитись. Віталій Ткачук та Анна Даманська впевнені, що така зворушлива історія кохання близька кожному, хто свого часу не прислухався до своїх почуттів, зробив передчасні висновки, а потім шкодував за втраченим коханням.

Зйомки кліпу триватимуть до кінця тижня, а готову відероботу Віталій Ткачук та Анна Даманська планують представити своїм вдячним слухачам та шанувальникам до Нового року.