'Чудовою обласною організацією 'Свободи' далі керуватиме Мельничук, який  'виріс у політичному плані'

"Чудовою обласною організацією "Свободи" далі керуватиме Мельничук, який "виріс у політичному плані"

13.07.2014, 23:25

12 липня 2014 року відбулася конференція Чернівецької обласної організації ВО "Свобода", де розглядали низку важливих організаційних питань. Зокрема, учасники розглянули резолюцію всеукраїнської свободівської конференції, а також переобрали головою чернівецької обласної організації Віталія Мельничука.

На конференції розглянули успіхи і недоліки в роботі впродовж виборчої президентської кампанії.

Народний депутат України, уповноважений у Чернівецькій області Руслан Зелик зазначив: "Свобода" взяла на себе негатив влади, увійшовши до неї. Натомість, не встигла і не зуміла показати позитивних здобутків від своєї присутности у владі. Фактично Тягнибок в очах виборців був єдиним "кандидатом від влади. Варто зважити й на те, що вся організація зазнала виснаження після тривалої участи у Революції гідности. Жодна инша політична сила так не напружувалася і таких втрат не зазнала. Нині ми не маємо опускати руки і зневірятися. Наше завдання – знову йти виборювати довіру українців".

Наступним важливим питанням на конференції було обрання голови обласного осередку "Свободи". Постановою Голови проводу ВО "Свобода", яку зачитав Руслан Зеник, кандидатом на цю посаду було запропоновано Віталія Мельничука.

"Я давно знаю Віталія не лише як партійця, а і як друга, побратима. Як на мене, упродовж років нашої спільної роботи у партії Віталій виріс у політичному плані. Ця людина зуміла створити чудову обласну організацію і стати хорошим керівником для чернівецьких свободівців. Він добре справляється з депутатською роботою, адже авторитет свободівських депутатів у Чернівцях на досить високому рівні. Я вважаю, що Мельничук є саме тим кандидатом на пост голови обласного осередку, який зможе продовжувати розвивати чернівецьку "Свободу", – додав Руслан Зеник.

Більшістю голосів на конференції головою Чернівецької обласної організації ВО "Свобода" обрано старого-нового голову Віталія Мельничука. Про це повідомляє прес-служба Чернівецької обласної організації ВО "Свобода".

1