'Чернівціобленерго' відмовляється фінансувати монтаж трансформаторної підстанції та дизельного генератора для перинатального центру, - УКБ

"Чернівціобленерго" відмовляється фінансувати монтаж трансформаторної підстанції та дизельного генератора для перинатального центру, - УКБ

14.02.2018, 18:18

У 2017 році на будівництво перинатального центру у Чернівцях було виділено 58 мільйонів гривень. Освоїли 46 мільйонів гривень. За ці кошти виконали основні будівельно-монтажні роботи. 

Про це на прес-конференції повідомив начальник управління капітального будівництва Чернівецької ОДА Олександр Пуршага.

"За ці кошти повністю зробили фасад, влаштували інженерні мережі. Роботи не припиняються. Виконуються внутрішньо-оздоблювальні роботи, - зазначив Олександр Пуршага.

За словами Олександра Пуршаги, загальна кошторисна вартість перинатального центру 106 мільйонів гривень. Наразі необхідно 28 мільйонів гривень. З них наявні 12 мільйонів гривень, які є перехідними коштами і найближчим часом будуть направлені на об’єкт. 

А далі будівельники чекатимуть на державне фінансування і лише тоді зможуть завершити роботи. Чи зможуть завершити об’їкт нинішнього року, начальник управління капітального будівництва не береться прогнозувати.

Крім того, у перинатальному центрі з’явилися додаткові роботи ще на 10 мільйонів гривень.

"Потрібно змонтувати трансформаторну підстанцію та дизельний генератор. Планувалося, що ці роботи профінансує обленерго, але ми не знайшли спільної мови. Тому з’явилися додаткові роботи і потрібні додаткові кошти — 10 мільйонів гривень”, - зазначив Олександр Пуршага.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ці козлиська-енергетики ніяк не нажруться. Розігнати їх усіх, разом із головним ненажерою Кобелевим ( чи Кобелем -- забув прізвисько)

avatar

михель

14 лютого 2018 21:21