Чернівецьким пенсіонерам нагадали: за безкоштовний проїзд платить не Михайлішин зі своєї кишені, а перевізник  та усі чернівчани – Ваші діти та онуки

Чернівецьким пенсіонерам нагадали: за безкоштовний проїзд платить не Михайлішин зі своєї кишені, а перевізник та усі чернівчани – Ваші діти та онуки

29.04.2014, 13:54

У міських маршрутних автобусах Чернівців з’явилися звернення до пенсіонерів від імені секретаря міськради Ярослава Кушнірика.

Про це повідомляє кореспондент molbuk.ua

У тексті звернення секретар просить вибачення у чернівецьких пенсіонерів за те, що держава не спроможна забезпечити їм гідну старість.

"Сьогодні ваш безкоштовний проїзд оплачує своїм коштом цей перевізник, а також усі чернівчани – Ваші діти та онуки. Будемо вдячні їм за це!

Вибачте, батьки, що держава поки що неспроможна забезпечити Вам гідну старість. Але у Чернівцях ми усією громадою будемо стояти на сторожі Ваших прав і не дозволимо політикам спекулювати на ваших проблемах.

Перевізнику! Будь людяним! Ти робиш добру справу і за це тобі вдячні чернівчани!", - йдеться у зверненні за підписом Ярослава Кушнірика.

Нагадаємо, у понеділок міськрада під тиском пенсіонерів ухвалила введення мораторію на скасування соціальних проїзних для пенсіонерів.

Джерело: molbuk.ua

Як повідомляє chas.cv.ua, у зв’язку з тим, що пільгові соціальні квитки на безкоштовний проїзд пенсіонерів у м. Чернівці продовжені,  подорожчає проїзд у маршрутках для тих, хто платить. Люди терплять, а Кедь, Чесанов, Бешлей, Михайлішин радіють. Вони ж у громадському транспорті не їздять.

1


КОМЕНТАРІ (1)

та хай кушнірик не пез....! в Львові Івано-Франківську та інших містах пенсіонери їздять безкоштовно,бо громада працює і сплачує податки до місцевого бюджету! нехай ці поци каспручки І К з тушкою кушніриком не рейдерсвом та дерибаном землі займаються,а роботою!!! за чий кошт наліпки без вихідних даних? ГАНЬБА каспруку і К з тушкою курніриком!

avatar

Віта

29 квітня 2014 12:57