Чернівецький Євромайдан сьогодні візьме участь в телемості «Ми – це Україна!»

Чернівецький Євромайдан сьогодні візьме участь в телемості «Ми – це Україна!»

27.12.2013, 14:19

Громадські активісти євромайданів організовують телеміст «Ми – це Україна».

Три міста України: Київ, Запоріжжя та Чернівці візьмуть участь у всеукраїнському телемості «Ми – це Україна», який буде транслюватися

27 грудня о 19 год на Центральній площі м. Чернівці

Під час телемосту громадські активісти зможуть розповісти про те, яким чином вони підтримують Євромайдан у своєму місті та поділитися думками щодо майбутніх дій.

Телеміст розпочнеться о 19 год. та транслюватиметься на сайті http://spilno.tv/. Трансляція із міст буде здійснюватися з майданів та площ де відбуваються акції на підтримку Євромайдану.

Організацією телемосту у містах займаються громадські активісти, що беруть участь у діяльності місцевих Євромайданів. У Києві телеміст організовують активісти Громадського сектору Євромайдану за технічної підтримки Спільнобачення.

Координатор у Чернівцях – Ігор Гангала

На Майдані Незалежності, де триває протест проти режиму та за європейський вибір України, працює Громадський сектор Євромайдану. Зараз він функціонує у дерев'яних будиночках поруч з ялинкою на Майдані. Там розміщено інформаційний центр, пункти реєстрації волонтерів, запис на поселення, видача агітаційної продукції, прийом та видача теплого одягу та інше. Громадський сектор Євромайдану солідарний із спільними політичними вимогами із людей з різних міст України та опозиційних партій http://www.petitions247.net/zavdannia5-12. Засадничим принципом нашої діяльності є ненасильницький спротив. Волонтерів просимо підходити до дерев’яних будиночків на Майдані.

Детальніше про Громадський сектор Євромайдану читайте за посиланням.

Прес-центр Громадського сектору Євромайдану +380 68 944-63-88.

1