Чернівецький «Урожай» зіграв бойову нічию з вінницькою «Орлівкою» і пройшов до наступного етапу Кубку України з футзалу

Чернівецький «Урожай» зіграв бойову нічию з вінницькою «Орлівкою» і пройшов до наступного етапу Кубку України з футзалу

23.10.2021, 17:03

Справжнє свято подарував буковинським шанувальникам футболу володар Кубку Чернівців з футзалу-2021 чернівецький «Урожай». У четвер, 21 жовтня, в Палаці Спорту «Маленький Париж» чернівецькі футзалісти в неймовірно складному протистоянні з вінницькою «Орлівкою» зіграли бойову нічию 2:2 і, завдяки гостьовій перемозі у Вінниці з рахунком 1:2, пройшли до наступного етапу Кубку України з футзалу сезону-2021/22. 

Гра вийшла гіпербойовою. Команди не дали вболівальникам перевести дух протягом усього матчу і постійно тримали глядачів у напрузі. І «Урожай», і «Орлівка» створили безліч моментів у воріт суперників і тільки майстерність воротарів не дозволила збільшити рахунок на табло.

Героєм матчу від чернівчан безумовно можна назвати кіпера Ростислава Храпко, який багато разів врятував свої ворота від неминучих голів, адже «Орлівка» була налаштована дуже серйозно і приїхала цього дня до Чернівців тільки за перемогою.

У першому таймі обидві команди мали багато шансів для взяття воріт, особливо це стосується гостей, яким необхідно було тільки вигравати для того, щоби проходити далі. Але відзначитися зміг тільки «Урожай»: на 6-й хвилині кращий гравець Чернівецької області з міні-футболу сезону-2020/21 Сергій Максимчук відкрив рахунок у матчі.

Друга половина гри перевернула усе з ніг на голову. В середині другого тайму «Орлівка» не тільки зрівняла рахунок, а й вийшла вперед. Рахунок у протистоянні зрівнявся і справа йшла до післяматчевих пенальті, але… «Урожай» створив у воріт суперників стільки моментів, що просто не мав права не забити! 

І це сталося! На останній, 40-й хвилині! Відзначився капітан команди Михайло Рябий, який зрівняв рахунок у матчі і приніс своїй команди перемогу у цьому попередньому раунді розіграшу Кубку України з футзалу! «Урожай» іде далі і на нас ще чекають приємні, яскраві моменти українського футзалу на вищому рівні!

 

21 жовтня, четвер

Палац Спорту «Маленький Париж», Чернівці

«Урожай» Чернівці – ФК «Орлівка» (Вінницька область) – 2:2

УРОЖАЙ: Ростислав Храпко, Олексій Бакалярик, Денис Зачиковський, Максим Ілюк, Генадій Куляк, Сергій Максимчук, Михайло Рябий, Андрій Савчук, Віталій Ткачук, Владислав Мельников

ОРЛІВКА: Максим Фурман, Владислав Щербань, Олександр Собко, Віталій Медвідь, Віктор Федорчук, Ярослав Браславський, Фелікс Міренко, Леонід Поліщук, Владислав Васалатій. Тарас Трегубенко, Андрій Прибила

Голи: Максимчук (6), Рябий (40) – Медвідь (30), Браславський (31)

Попередження: Рябий (26) – Васалатій (34), Прибила (35), Фурман (38)

 

1