Чернівецький «Урожай» на виїзді 'розгромив' ужгородський «Ужнет» із рахунком 2:6 (ОНОВЛЕНО)

Чернівецький «Урожай» на виїзді "розгромив" ужгородський «Ужнет» із рахунком 2:6 (ОНОВЛЕНО)

21.11.2021, 08:55

Блискуче зіграв свій матч-відповідь другого попереднього етапу Кубку України з футзалу-2021/22 володар Кубку Чернівців з футзалу-2021 чернівецький «Урожай». Чернівчани на виїзді розбили ужгородський «Ужнет» із рахунком 2:6 і пройшли до третього попереднього етапу. В цьому раунді змагань слабких чи навіть середніх суперників не буває, й тому наступний суперник стане серйозним екзаменом для «Урожая» і справжньою перевіркою його переможних амбіцій.

Нагадаємо, в першому матчі цього протистояння, який відбувся на початку жовтня у чернівецькому палаці спорту «Маленький Париж», «Урожай» більше ніж впевнено розгромив гостей із Ужгорода з рахунком 8:3 і фактично забезпечив собі прохід у наступний раунд змагань.

Так, не зважаючи на це, розслаблятися не можна було ні в якому разі: все ж таки «Ужнет» - чемпіон і володар Кубку Ужгорода з футзалу, а також лідер цьогорічного чемпіонату. Саме тому урожаївці рушили до Закарпаття у бойовому складі і перемогли так само солідно і впевнено, як і вдома.

Мусимо зауважити, що більшу частину матчу «Урожай» володів ініціативою і мав перевагу з самого початку гри, не зважаючи на гарячу підтримку ужгородських уболівальників. Рахунок у матчі відкрив Сергій Максимчук вже на 3-й хвилині, а наприкінці першого тайму Андрій Савчук довів його до 0:2, що фактично ставило хрест не те, що на сподіваннях ужгородців відігратися, а й взагалі звести результат гри до хоча б мінімальної перемоги чи навіть нічиї. І це  - при тому, що Генадій Куляк не реалізував пенальті перед другим голом!

У другому таймі все рухнуло для «Ужнета» остаточно. Ще двічи відзначився Максимчук, знову забив Савчук, і ще один гол – на рахунку капітана «Урожая» Михайла Рябого. 0:6. І тільки після цього чернівчани дозволили собі розслабитися і дати можливість господарям відзначитися двома голами престижу. Підсумкові 2:6, за сумою обох матчів – 5:14. І «Урожай» - у третьому попередньому етапі цьогорічного розіграшу Кубку України з футзалу! Так тримати!

Наступним суперником нашої команди стане харківський «Гепард», який також двічи переграв киян із «CLUST-NPU», в тому числі – вдома з рахунком 8:2. То ж буде дуже нелегко… Базові дати матчів наступного етапу: 4-5 грудня (перші поєдинки) та 18-19 грудня (матчі-відповіді).

 Команда "Урожай" щиро дякує трьом своїм справжнім, палким прихильникам за те, що подолали кілька сотень кілометрів і завітали до Ужгорода, щоби підтримати улюблену команду! Саме завдяки вам і вашій вдячності, наші дорогі вболівальники, будь-якій команді вдаватимуться великі перемоги!

Альберт КОМАРІ

 

1