Чернівецькі радикали Ляшка і їхній лідер Інґа Маковецька, яка претендує на посаду в обласній раді, вороги преси?

Чернівецькі радикали Ляшка і їхній лідер Інґа Маковецька, яка претендує на посаду в обласній раді, вороги преси?

15.12.2015, 20:50

На адресу BukNews надійшов анонімний лист з електронної адреси Прес-служба РПЛ <[email protected] >, автори якого немало-небагато "вимагають прибрати з сайту" інформацію про лідера Радикальної партії Олега Ляшка. 

Йдеться про передрук новини з відомого київського сайту, який повідомив про те, що У Ляшко заметили шикарный джип: опубликовано фото

Как сообщал "Апостроф", журналисты сфотографировали Ляшко, когда тот с довольным лицом садился в бронированный джип после покупок в детском магазине.

Автори надісланої на адресу BukNews анонімки вважають, що ця інформація "не відповідає дійсності і дискредитує лідера Радикальної партії Олега Ляшка". А тому вимагають її спростувати. "У разі відмови справа буде вирішуватись в судовому порядку", - додають аноніми. Не інакше,  щоб додати  потрібної ваги своїм словам, через відсутність будь-яких інших аргументів.

Жодного фактичного заперечення щодо викладеної інформації, чи кометаря до фото політика, окрім вимог і погроз журналістам, анонімка не містить.

Сам Олег Ляшко так прокоментував інформацію про себе, яку поширили київські сайти. 

Редакція BukNews свідома того, що у послідовних захисників демократії - радикалів - є численні вороги, які таким чином вирішили підставити лідера Чернівецької організації партії Інгу Маковецьку напередодні, можливо, знакового для неї голосування в обласній раді. Адже пані Інгу висунуто кандидатом на посаду першого заступника голови Чернівецької обласної ради. 

Нам важко повірити, що як лідер партії - Олег Ляшко - сам в колишньому журналіст, так і його чернівецька представниця - Інга Маковецька, яка теж не цуралася цього ремесла, не розуміють значення і ролі вільної преси для торжества правди і демократії.

Сподіваємося отримати офіційний (не анонімний) коментар чернівецького представництва Радикальної партії з приводу цього прикрого інциденту. 

1


КОМЕНТАРІ (4)

та не всім кулявлобів облизувати як ти робиш це)))))))))

avatar

15 грудня 2015 19:16

то є оціночні сужденія, тепер брехня кулявлобним судом  називається саме так

avatar

оціночні судженя

15 грудня 2015 19:18

Собаки гавкають, як завжди, а каравн іде!

avatar

Василь Амельченко

16 грудня 2015 10:20

Що спільного має вільна преса і торжество демократії з передруком усілякої гидоти і брехні?

avatar

питання до преси

16 грудня 2015 11:32