Чернівецькі автомайданівці за об’єднання Автомайданів прилеглих областей

Чернівецькі автомайданівці за об’єднання Автомайданів прилеглих областей

01.12.2014, 22:52

Автомайданівці України зібралися у Тернополі, щоб обговорити плани на майбутнє

 Цими вихідними до Тернополя з’їхались автомайданівці з усіх куточків України, щоб обговорити стратегію своєї подальшої діяльності. Загалом там були присутні представники дев’ятнадцяти Автомайданів, серед яких була ГО «Автомайдан-Чернівці».

 Відкривав урочистий з’їзд мер Тернополя Сергій Надал. За роботою активістів слідкував юридичний відділ Тернопільської міської ради.

 На з’їзді активісти розробили три подальші напрямки своєї роботи: це волонтерська робота в зоні АТО, створення єдиного координаційного та медіацентру Автомайданів та контроль за майбутніми місцевими виборами. Окрім того, піднімались питання люстрації суддів та зняття суддівської недоторканності. Також, голова ГО «Автомайдан-Чернівці» Олексій Коломієць наголосив на тому, що й досі не покарані депутати, які голосували за диктаторські закони 16 січня, а також ті, хто причетний до розгону Майдану та побиття студентів.

 Крім цього Олексій Коломієць висловив позицію щодо об’єднання Автомайданів прилеглих областей задля взаємовиручки та взаємодопомоги. «Якщо виникне така потреба, ми зможемо приїхати у Тернопіль чи Хмельницький, щоб підтримати наших колег. А вони їздитимуть на акції на Буковину», - зазначив О.Коломієць.

 Опісля обговорення автомайданівці організували автопробіг вулицями міста та покладання квітів до пам’ятника воїнам Небесної сотні.

 Чернівецький Автомайдан був приємно вражений гостинністю тернопільчан та висловлює подяку за теплий прийом.

 Черговий з’їзд автомайданівців відбудеться 20 грудня. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

КОМУ ЦІ ТРУТНІ ПОТРІБНІ?  НЕ БУЛО НІ ЧУТИ НІ ВИДНО, ВАНЗУРЯК ЗАБРАВСЯ - ЗНОВУ ЗАШЕВЕЛИЛИСЬ.  ГЕТЬ ПІДЛАБУЗНИКІВ З БУКОВИНИ!!!

avatar

люди

01 грудня 2014 21:27

КоломієцЬ ти ж в партії регіонів також "автував"))) за що тебе з відти.., про це краще людям розкажи Позорник перевертень

avatar

патріоти

02 грудня 2014 08:54