Чернівецька область серед аутсайдерів  за рівнем оплати за комунальні послуги

Чернівецька область серед аутсайдерів за рівнем оплати за комунальні послуги

03.10.2018, 09:22
Про це повідомили в Державній службі статистики України.

Як зазначили в Держстаті, рівень оплати населення Львівської області за комунальні послуги з початку року сягає 99,2 %. В середньому по Україні цей показник тримається на 92,6 %.

Краще за Львів'ян сплачують за надані послуги лише жителі Хмельницької області - 99,4%

Аутсайдерами ж є Луганська, Чернігівська, Чернівецька та Івано-Франківська області. Середній показник цих регіонів 76,8 %.

ДОВІДКОВО

У Чернівцях комунальне підприємство "Чернівцітеплокомуненерго"закликало споживачів вчасно розраховуватись за надані послуги та пригрозило злісним боржникам позовами до суду.

Про це йдеться у повідомленні, яке оприлюднила прес-служба міської ради.

Зазначається, що частина абонентів має значну заборгованість за надані послуги.

"МКП "Чернівцітеплокомуненерго" звертається до споживачів з проханням погасити існуючу заборгованість та своєчасно і в повному обсязі проводити оплату за спожиті послуги з теплопостачання. Тільки за умови сумлінних розрахунків споживачів за послуги з теплопостачання можливе якісне та надійне надання послуг в опалювальний сезон 2018-2019 рр", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що у разі нездійснення оплати за послугу з централізованого опалення та теплову енергію до 1 листопада, підприємство змушене буде звертатись до суду щодо арешту майна, помешкань боржника, обмежень виїзду за межі України. 

"Також залишаємо право на залучення колекторських установ для спонукання до погашення існуючої заборгованості. Заздалегідь вдячні за розуміння та співпрацю", - повідомили в теплокомуненерго.

1