Чернівецька національна гвардія вітає з Луганська мешканців славної Буковини

Чернівецька національна гвардія вітає з Луганська мешканців славної Буковини

02.05.2014, 20:29

У Чернівецькій області до національної гвардії станом на кынець березня 2014 року записалися 54 буковинці. Її створюють на базі службовців внутрішніх військ і підпорядковуватиметься вона МВС. Про це повідомив начальник УМВС у Чернівецькій області Валерій Зінченко. Також він зазначив, що при УМВС створено базу підговтовки для чоловіків, які бажають вступити до національної грвадії та на військову службу. 

- У зв'язку із ситуацією в Криму, ми надали можливість усім чоловіками, які хочуть стати на захист держави можливість для підготовки, - каже Валерій Зінченко, - а саме: надали стрілковий тир, де проводимо із ними заняття. Всіх бажаючих долучитися до цієї справи ми запрошуємо.

Щодо набору до національної гвардії України. Вона створена на базі бійців внутрішніх військ МВС України і підпорядкована МВС України. Сама назва "національна гвардія", говорить про те, чим займатиметься цей підрозділ. Всі ви бачили виступ міністра МВС і начальника СБУ із закликом до усіх, хто може захищати Україну зі зброєю в руках записуватися у лави збройних сил. Використання зброї поза межами військових структур буде розцінюватися як злочин.

Ми продовжуємо набір небайдужих. Тут мають служити здорові люди. Вони мають пройти медичні огляди, спецперевірки на предмет причетності до злочинних угрупувань, судимостей і т. д. Раніше ця процедура проходила протягом півроку. Зараз вона максимально скорочена. Без черги проходяться медкомісії та спецперевірки для тих людей, які хочуть служити в національній гвардії.

Джерело: molbuk.ua

Новоназначенный руководитель областной милиции Анатолий Науменко потребовал от захватчиков освободить здание Луганской облгосадминистрации.

Об этом написал на своей странице в «Фейсбук» блогер Сергей Иванов. Передает InfoResist со ссылкой на «Восточный вариант».

По информации блогера, генерал взял автомат и один пошел в ОГА.

«Новый начальник Луганского УМВД генерал Науменко, (…) взял автомат, один пришел в захваченную сепаратистами обладминистрацию и сказал им, цитирую, «у*бывать», — написал Иванов.

«Зная его лично, подтверждаю, что это — совершенно типичный для него поступок и мощный пропагандистский ход, направленный, прежде всего, на мотивацию самих милиционеров. Тот самый «личный пример», о котором никто из руководства луганской милиции так долго не вспоминал», — написал блогер.

30 апреля 2014 года, в 21:30 в Луганске состоялось представление первым заместителем Министра внутренних дел Владимиром Евдокимовым нового руководителя ГУМВД Украины в Луганской области — генерал-лейтенанта милиции Анатолия Вячеславовича Науменко.

inforesist.org

Руководителем ГУМВД Украины в Луганской обл. назначили генерал-лейтенанта милиции Анатолия Науменко. Об этом сообщает пресс-служба ГУ МВД Украины в Луганской обл.

Первый заместитель министра внутренних дел Владимир Евдокимов приставил Науменко подчиненным. Евдокимов подчеркнул, что учитывая то, что генерал-лейтенант милиции Владимир Гуславский написал рапорт об отставке, было принято решение о назначении нового руководителя.

В свою очередь, новый начальник ГУМВД - Науменко, представил личному составу вновь назначенных руководителей: заместителя начальника Главного Управления МВД Украины в Луганской области полковник милиции Сергея Комиссарова, заместителя начальника ГУМВД - начальника криминальной милиции полковника милиции Игоря Шовикова, и исполняющего обязанности первого заместителя начальника ГУМВД - начальника следственного управления полковника милиции Руслана Усманова.

Напомним, 29 апреля 2014 г. в Луганске сепаратисты избрали Анатолия Науменко "народным начальником милиции" после того, как Гуславский написал рапорт об отставке.

Науменко родился 23 февраля 1961 г. в Стаханове Луганской области.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Виглядає файно!, А що коли цих хоробрих молодяків привезуть додому у гробах? Народ так і не зрозумів, що олігархи стравили Українців на Українців лиш би не чіпали їхні статки. Дожили, що кожний олігарх створює свою "армію"! Під прикриттям патріотичних промов не наша влада воює зі саоїм народом. Патріоти! Добре думайте за кого ви готові віддати своє життя? За тимошенко? за порошенко? за ахметова, за таруту, за коломойского??? Не наша влада на наших очах розвалює країну!!!! 

avatar

Революйіонер

04 травня 2014 19:06