Чернівецька міськрада вимагає референдуму з питання продажу сільськогосподарської землі

Чернівецька міськрада вимагає референдуму з питання продажу сільськогосподарської землі

22.04.2017, 13:21

На сесії Чернівецької міської ради депутати підтримали Звернення до керівництва України про необхідність проведення референдуму щодо продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення. Як повідомляє прес-служба обласного осередку партії ВО «Батьківщина», Звернення ініціював голова фракції ВО «Батьківщина» у міськраді Олександр Пуршага, а проект підготували фракції ВО «Батьківщина» і ВО «Свобода».

«Ми переконані, що наслідком неконтрольованого продажу земель може стати зубожіння українського селянства та масова купівля українських земель транснаціональними корпораціями та олігархічними кланами», – каже Олександр Пуршага.

У Зверненні депутати вимагають продовжити на 10 років мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення в Україні. Також депутати пропонують проголосити проведення Всеукраїнського референдуму і таким чином запитати в українців,  чи вони хочуть дозволити продаж сільськогосподарської землі. Вони вимагають не допустити створення механізмів, що дозволятимуть торгувати землею сільськогосподарського призначення в обхід мораторію. 

Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина»

1


КОМЕНТАРІ (6)

Коли вже депутати місцевих рад, особливо чернівецької, перестануть займатися популізмом та переливанням з пустого в порожнє? Є амбіції та задумки-вперед до ще одного цирку Шапіто під назвою Верховна Рада.

avatar

Олександр Приймак

22 квітня 2017 16:02

Дивують персонажі , які репетують про "злочинну" владу , але займають посади державних службовців та заяви на звільнення не пишуть )

avatar

Сергій Обшанський

22 квітня 2017 16:02

Тунель був, реформація була, тепер от референдум..... нагадує один відомий заклад, де часто-густо самі відомі особистості мешкають - гітлери, наполеони, катерини....

avatar

Сергеєва Лариса

22 квітня 2017 16:03

популісти не здаються

avatar

Володимир Лукянюк

22 квітня 2017 16:03

Балаболи, дармоїди,бовтуни та популісти. Багато в м. Чернівці земель сільгосппризначення ?, про що ведеться мова ?.Дебілики.

avatar

&&&

22 квітня 2017 16:10

Кулявлобная гопота зашевелилась судя по коментам,значит не даст земельный референдум мародёрам ещё и землю украсть!

avatar

22 квітня 2017 16:43