Чернівецька газета 'Час' звертається по допомогу до СБУ та прокуратури (заяви)

Чернівецька газета "Час" звертається по допомогу до СБУ та прокуратури (заяви)

01.12.2014, 23:24

Редакція газети «Час» ставить під сумнів професіоналізм місцевої міліції. Вони не розслідували досі жодного злочину, який чинили недоброзичливці проти редактора, колективу та газети. І все їм сходить з рук. Складається враження, що міліція не тільки непрофесійна, а й, можливо, причетна до цих діянь.

За один тиждень до редакції двічі проникли недоброзичливці. Вони порпалися у документах, вкрали три ноутбуки і два монітори, речі та ліки, які збирали для воїнів АТО. Крадіжки вчинені з особливим цинізмом. Ніби кидали виклик газеті та правоохоронній системі всієї України.

Зараз ми не знаємо, чого чекати від злочинців. Тому змушені звернутися до прокуратури та СБУ допомогти міліціонерам розслідувати справи пограбування і проникнення до приміщення редакції газети «Час».

Ми не можемо зрозуміти дії міліції, яка безпорадна перед якимись негідниками. Нам не відомо, чому керівництво УМВС України у Чернівецькій області досі навіть не скликало прес-конференцію чи брифінг щодо ситуації навколо редакції газети «Час». Мовчання з їхнього боку тільки породжує нові питання до них і підозри.

1


КОМЕНТАРІ (2)

міліціянти перевірку психіки  перевірте Кобевку, бо бреше тай бреше, спаму не має на ті бомбони)))) Кобевко , та відколи СБУ займається такою писаниною ?! Скажи своїм мега-мега-мегагуйним-медіаадукатам)))) шо їх спутало щось бо не туда пісюлю тикают))) Брехати за бомбони на невинних людей то великий гріх! Хто бреше той проклятий а бомбони то тридцять срібників 

avatar

буковинціі

01 грудня 2014 22:43

Шановні журналісти Ви маєте таку прокуратуру, мінтуру, СБУ, які самі собі заслужили. Засоби масової інформації є четвертою гілкою влади і від Вашого висвітлення залежить діяльність третьої гілки. Чому ви тоді не звертались до УМВС коли Кобевко брав на бомбони?

Кілька років тому я надав п. Кобевку жарений матеріал стосовно діяльності одного із голів сільських рад. Кобевко в результаті свого мовчання  від голови сільської ради отримав хабар у декілька сотень доларів, а від прокурора області  Коваля  у подарунок фотоапарат.

avatar

Дон Педро Чупакабро

03 грудня 2014 06:27