Чернівецька блогосфера «ВКурсі» відкрила реєстрацію із соціальних мереж

Чернівецька блогосфера «ВКурсі» відкрила реєстрацію із соціальних мереж

15.01.2012, 01:27

Від сьогоднішнього дня у блоговій мережі «ВКурсі» стала можливою реєстрація через соціальні мережі «В Контакте» і «Facebook». Щоб зареєструватись, достатньо увійти за допомогою відповідного профілю соціальної мережі в меню у правому верхньому куті сайту.



В разі, якщо Ви ще не зареєстровані в мережі «ВКурсі» — Ваша сторінка буде створена автоматично, при цьому фотографія та аватар скопіюються із соціального профілю. Змінити ці налаштування після приєднання до мережі «ВКурсі» можна стандартним чином у персональних налаштуваннях. Якщо Ви маєте профіль «Facebook» або «В Контакте» і раніше підключили його до блогу «ВКурсі», то Ви можете входити на сайт через відповідне меню, не вводячи логін і пароль.

Користувачі, що зареєстровулись через соціальні мережі, мають змогу вільно коментувати та голосувати за дописи і коментарі інших авторів, проте наразі не мають змоги вести власний блог. Право на створення блогових дописів для цієї категорії дописувачів тимчасово обмежене — для введення в дію всіх функцій необхідно попередньо написати запит адміністраторам. Коментатори із соціальних мереж також не мають змоги запрошувати нових авторів через e-mail. Зареєстровані автори «ВКурсі» при публікації власних дописів можуть обмежувати в налаштуваннях право користувачів із соціальних мереж коментувати свої пости та голосувати за них.



При реєстрації із соціальних мереж слід, однак, пам'ятати про Правила та Концепцію мережі «ВКурсі» — профілі, в яких буде вказано несправжні ім'я та прізвище, будуть блокуватись. Якщо на одному з Ваших соціальних профілів ім'я не відповідає дійсності — не використовуйте його для реєстрації, оскільки тоді дані з цієї сторінки автоматично вносяться до нового блогу і при невідповідності будуть заблоковані модератором. Проте такі профілі можна доєднувати пізніше до вже зареєстрованих сторінок «ВКурсі» — в такому разі буде використовуватись тільки їхній ID при збереженні справжніх ім'я та прізвища, введених в основному профілі.

Джерело: офіційний блог мережі «ВКурсі»