Чернівчанин Петер Демант (Вернон Кресс) збирає гроші для української армії! (ОНОВЛЕНО)

Чернівчанин Петер Демант (Вернон Кресс) збирає гроші для української армії! (ОНОВЛЕНО)

15.03.2022, 18:40

З об’єктивних причин не можу зараз переказати більше коштів для підтримки ЗСУ, ніж зробив це у перші дні війни, проте вчора несподівано сяйнула думка, як залучити для цієї вкрай потрібної справи додатково ще бодай 8 тисяч гривень.

Незначний наклад мого документального роману «Вернон Кресс. Життя під прикриттям» давно розійшовся бібліотеками і розпроданий. Забрали навіть ті примірники, які за завищеною ціною продавали в Інтернет-книгарнях «Є» та Yakaboo. Перед самою війною на них з’явилося повідомлення «немає в наявності». Залишилося лише по кілька примірників десь у книгарнях і два десятка моїх авторських екземплярів, які я зберігаю у себе вдома. Так що формально тепер це вже бібліографічна рідкість :).

Відкрити електронний варіант книги для читання, дарувати біженцям, як це зробили багато вітчизняних видавництв зі своїми книжками, технічно складно і навряд чи можливо, як з огляду на тематику, так і на значний обсяг. А ось продати, щоб виручені кошти переказати ЗСУ, цілком реально. І мій герой, який постраждав від більшовицького імперіалізму, як зараз страждають наші співвітчизники від російського, у такий спосіб непрямо помститься за себе і долучиться до порятунку рідної і для нього української землі.

Словом, якби хтось ще не встиг переказати кошти на рахунок ЗСУ, або готовий зробити це повторно, і при цьому отримати у подарунок книжку, то моя пропозиція саме для вас. Мінімальна ціна книжки, як у магазині, 390 грн. Зголошуйтеся мені у приватні повідомлення https://www.facebook.com/yurij.chornej/ для обговорення механізму переказу і передачі вам книг. Чернівчанин Петер Демант (Вернон Кресс) збирає гроші для української армії!

Але прошу не зволікати, щоб все пройшло швидко і організовано. Максимум за день-два. Зберу суму і зараз перекажу на ЗСУ. Номер рахунку 4149629319373668

 

Юрій ЧОРНЕЙ

1