Чернівчани вимагають звільнити директора департаменту ЖКГ Бешлея – петиція

Чернівчани вимагають звільнити директора департаменту ЖКГ Бешлея – петиція

29.12.2018, 10:51

На сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєстровано звернення з вимогою звільнити із займаної посади керівника департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради Володимира Бешлея через “неналежне виконання посадових обов’язків та невідповідність займаній посаді”.

“За понад чотири місяці перебування на посаді керівника департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради стан житлово-комунального господарства міста не лише не покращується, а, навпаки, значно погіршився. Стан доріг у місті перебуває у найбільш жахливому стані за останні десятиріччя. Кілька із тих вулиць, які були за цей час відремонтовані за наші гроші, уже розриті комунальними службами. А це значить, що гарантія на ремонт на цих об’єктах уже діяти не буде. Розрита частина Проспекту Незалежності, через яку транспорт у цьому районі рухається дуже повільно. Також погано працює і громадський транспорт у місті. Попри підвищення тарифу до 5 гривень, маршрутки почали рухатися ще рідше і скарги чернівчан почастішали.

Пропоную за недоліки у роботі звільнити з посади відповідального за стан справ у житлово-комунальному господарстві Чернівців, керівника департаменту ЖКГ Володимира Бешлея”, – йдеться у тексті петиції.

Автор: 

Дата початку збору підписів: 

До кінця збору підписів залишилось: 

Станом на 10:25 29 грудня петицію підписали 90 осіб з 250 необхідних.

1