Чернівчани створять «Фотопортрет Рідного Міста» (ВІДЕО)

Чернівчани створять «Фотопортрет Рідного Міста» (ВІДЕО)

12.11.2011, 14:52

У Чернівцях 11.11.11 розпочали конкурс фотографії для нового альбому про місто. Проект отримав назву «Фотопортрет Рідного Міста». На ньому представили близько сотні репродукцій старих фотографій. Їх виставили у кав’ярні "Чашка" на вулиці Ватутіна.

 У Чернівцях стартувала акція "Чернівці 2012. Фотопортрет рідного міста". У альбомі «Фотопортрет рідного міста» об’єднають професіоналів та аматорів за кошти меценатів

11.11.11 в 11:11 у Чернівцях стартувала акція «Чернівці 2012. Фотопортрет рідного міста». Організатори заходу кажуть, що хочуть скласти фотоальбом, як пазл. Мовляв, немає ніяких рамок у жанрі фото, кольорі, стилі чи техніці виконання. Головне, щоб світлина була цікавою і зроблена не пізніше як п’ять років тому у Чернівцях. Висилати на конкурс можна не більше п’яти фотографій до 3.03.2012.

- У створенні фотоальбому може взяти участь кожен, хто відчуває себе в Чернівцях, як вдома, - розповідає автор ідеї Сергій Осадчук.

Курувати проектом буде голова фотоклубу «Позитив» Ігор Тимофійчук. Він же разом із Тарасом Перуном та Олегом Любківським відбиратимуть найкращі знімки, щоб низькоякісні фото не потрапили до друку.

- Ми хочемо зібрати все разом, - каже Ігор. – Об’єднати професійних фотографів, маловідомих початківців в одній книжці, яка б відобразила сучасне бачення Чернівців.

Видадуть фотоальбом наступного року у травні за кошти меценатів. Обіцяють, що він буде надрукований на якісному папері і всім учасникам роздадуть безкоштовні примірники.

Віталія КОЗМЕНКО

За матеріалами molbuk.ua та vidido.ua