Чернівчани чекають на партію шоколадних 'Путінів' у капелюсі Наполеона і гамівній сорочці, щоб з'їсти

Чернівчани чекають на партію шоколадних "Путінів" у капелюсі Наполеона і гамівній сорочці, щоб з'їсти

04.06.2014, 14:36

У Чернівцях минулого тижня розпочався продаж шоколадних фігурок схожих на Президента Росії Володимира Путіна. Він зображений у тюремному вбранні та з гранатою за спиною.

Про це кореспонденту повідомили у Чернівецькій філії"Львівської майстерні шоколаду".

- Ви не уявляєте, скільки людей до нас зверталось, щоб придбати собі ці шоколадні фігурки Путіна, - розповідає адміністратор закладу Тетяна Гутеньова. - Одразу ж наступного дня після того, як по телебаченню з'явилась інформація про це до нас почало звертатись багато чернівчан, які хотіли теж придбати такі. Ми майже три тижні чекали на першу поставку цієї продукції. А коли дочекались, то були здивовані як швидко їх почали розкуповувати.

За ціною вони не дешеві — 65 гривень одна. Але ця фігурка повністю заповнена шоколадом. Коли їх купують, то кажуть, що хочуть хоча б"шоколадному тирану відгризти голову". 

Ми ще чекаємо найближчим часом на поставку іншої партії шоколадних Путінів. Там він у шляпі Наполеона і в гамівній сорочці, - повідомила дівчина.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Замість того, щоб займатись справами, реформами, переговорами про припинення війні, ми займаємось ХЕРНЕЮ і засераємо мізки людей чим завгодно, аби вони не думали про подорожчання ліків, світла, газа, води, навчання, проїзду, продуктів харчування. А саме ці показники і говорять про ефективність влади, яущо вони зростають, то значить влада нікчемна, і мінять її треба. 

avatar

Революціонер

05 червня 2014 12:24

Краще б випустили туалетний папір із зображенням Путіна.

avatar

Дон Педро Чупакабро

05 червня 2014 16:46