Чернівчанка Тетяна Решетняк підкорила 'Голос країни' (+відео)

Чернівчанка Тетяна Решетняк підкорила "Голос країни" (+відео)

16.03.2015, 10:45

Своїм співом дівчина вразила усіх суддів проекту

Чернівчанка Тетяна Решетняк, учасниця "Голос країни. Перезавантаження", уже вдруге вийшла на сцену популярного пісенного шоу. Торік дівчина запам'яталась глядачам своїм яскравим та чуттєвим виконанням пісні "Одинокая". Тоді вона вразила суддів сильним вокалом, але не змогла розвернути жодне крісло.

Після хвилюючого виступу минулого року дівчина роззулася просто на сцені й розплакалась. Такою безпосередністю та щирою бесідою Тетяна ще більше сподобалась тренерам, а ті корили себе, що не натиснули кнопку.

Того дня дівчина пообіцяла повернутися на шоу - і повернулась. Цього разу Тетяна виконала пісню "Край, мій рідний край" - своїм співом вона підкорила усіх чотирьох суддів проекту. А обрала Тетяна Потапа, зауваживши, що коли приймає важливі рішення, завжди слухає своє "друге я".

Нині Тетяна сама пише пісні, а ще виховує дворічного сина. За її словами, участь у "Голосі країни" для неї – це шанс реалізувати мрію усього життя - почати сольну кар'єру. 

Довідка.Тетяна Решетняк народилась 29 вересня 1984 року в місті Чернівці. З тринадцяти років почала серйозно займатись вокалом у вокальній студії «Притендес», а після закінчення школи в 2000 році вступила в Київський національний університет культури і мистецтв .

Image titleImage titleImage title

На «Чорноморських іграх» Тетяну Решетняк відмітив Дмитрій Клімашенко, який був в складі журі конкурсу. На другому курсі університету, відомий продюсер запропонував їй щільнішу співпрацю і вона звичайно погодилась. Спочатку вона працювала бек-вокалісткою в Анастасії Стоцької, ВІА «Сливки», Маші Фокіної. Також працювала в новорічних мюзиклах «Алі Баба і сорок розбійників», «Ніч в стилі диско», «Ніч в стилі мультик» «По хвилям моєї пам’яті». Тривалий час Тетяна була солісткою гурту "Гарячий шоколад".

Джерело: promin.cv.ua

1