Чернівчанка стала переможцем другого етапу акції “Ваша комуналка - за наш рахунок”

Чернівчанка стала переможцем другого етапу акції “Ваша комуналка - за наш рахунок”

01.02.2016, 16:27

Днями були визначені переможці другого етапу акції від ПриватБанку та MasterCard “Ваша комуналка - за наш рахунок”, які отримали по 1 тисячі гривень на сплату наступних комунальних платежів. Залишається останній етап, в якому випадковим чином будуть обрані переможці з усіх куточків України.

На Буковині переможцем другого етапу акції “Ваша комуналка - за наш рахунок” стала чернівчанка пані Аліна Василівна (з особистих міркувань, пані Аліна вирішила не афішувати своє прізвище).

“В мене завжди обмаль часу, і я просто ненавиджу стояти в чергах. Мабуть, саме тому я вже понад 5 років оплачую за комунальні послуги в Приват24, - поділилася своїми враженнями пані Аліна Василівна. - Звичайно, дуже хотіла перемогти, але не особливо вірила в перемогу :) Рік почався з нових для мене вражень та позитивних емоцій, я дуже рада, що стала переможцем і отримала приємний бонус у вигляді 1 тисячі гривень”.

Нагадуємо, що до 31 січня 2016 р. клієнти, які здійснювали комунальні платежі в Приват24 з картки MasterCard, брали участь в розіграші 1 000 грн на оплату наступного рахунку за комуналку. Кожного місяця визначалися по 50 переможців з усієї України, а перші 100 000 клієнтів, які зареєструвалися та виконали умови акції, отримали 5 грн на рахунок мобільного телефону.

Станом на 26.01.2016 р., для участі в акції зареєструвалась майже 141 тис. українців, з яких більше 31 тис. виконали умови акції та отримали поповнення своїх мобільних телефонів.

Для участі в акції потрібно було зареєструватися на Інтернет-сайті акції pb.ua/plat та здійснити 5 або більше комунальних платежів у Приват24 (розділ «Мої платежі») зі своєї картки MasterCard на загальну суму від 500 грн.

Додаткову інформацію щодо акції можна отримати по телефону 3700 (цілодобово, безкоштовно з мобільних телефонів).

1