«Чаклунка на Андрея»:  13 грудня відбудеться Ювілейний творчий вечір засл. арт. України Діани Анепської

«Чаклунка на Андрея»: 13 грудня відбудеться Ювілейний творчий вечір засл. арт. України Діани Анепської

12.12.2016, 19:05

13 грудня о 17:00 год. у приміщення театру відбудеться Ювілейний творчий вечір засл. арт. України Діани Анепської «Чаклунка на Андрея» (реж. і ведучий – засл. працівник культури України  Юрія Марчак).

Організатори обіцяють цікаве театральне дійство з екскурсом у минуле і певними підсумками сьогодення. Глядачі побачать Діану Анепську в улюблених знаних образах, а також дізнаються чимало нового по актрису. За майже 40 років служінню театру актрисі є що сказати сьогодні глядачеві.

Актриса запрошує усіх шанувальників театрального мистецтва на свій вечір – своєрідну щиру розмову.

 Вхід на вечір вільний.

 Анепська Діна (Діана) Сергіївна розпочала свою акторську діяльність у Чернівецькому обласному українському музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської у 1978 року, одразу після закінчення Київського інституту театрального мистецтва імені І. Карпенка-Карого. Уже своєю першою роботою в театрі вона заявила про себе, як про здібну та обдаровану актрису з виразними сценічними даними.  

За майже 40 років творчої діяльності створила чимало цікавих образів. Серед них найвдалішими стали: Елін Мелвіл “Джаз подружнього життя” М. Шизгел, Глорія “Дорога Памела” Дж. Патрік, Іваниха, Дубиха “У неділю рано зілля копала...” за О. Кобилянською, Кайдашиха “Кайдашева сім’я” І. Нечуй-Левицького, Томочка “Пограймося в літа молодії...” Л. Разумовської, Ольга «Ольга» за О. Кобилянською, Солоха «Різдвяна ніч» за М.Гоголем, Александра Дан “Маска” А. Баранги, Директриса театру «Мандрівні зорі, або Життя – Театр» за Шолом-Алейхемом, Стара жінка «Лавина» Т. Джудженоглу та багато інших. Яскравістю характерів, неповторністю, життєвою правдивістю позначені всі образи, створені Діною Анепською. Анепська Діана Сергіївна бере активну участь в культурному житті краю займається громадською діяльністю. Вона є  постійним учасником концертів обласного та державного рівня.

1