І після цього  Бурбаку  ще дорікають вхідними дверима до ОДА?

І після цього Бурбаку ще дорікають вхідними дверима до ОДА?

19.04.2014, 17:05

Бурбаку дорікають вхідними дверима, а Порошенку бруківкою і стадіоном "Динамо".

Вхід до стадіону "Динамо" на останніх стадіях ремонту. Там завершують класти бруківку і вже пофарбували колонади. Профінансував роботи футбольний клуб "Динамо". Наші журналісти нагадали народному депутату Петру Порошенку про його обіцянку стати спонсором відновлення благоустрою. Ось як він це прокоментував.

Проте кандидат у президенти відмовився визнавати, що давав таку обіцянку.

«Подивіться, будь ласка, на мою обіцянку. Що я пообіцяв? Ви кажете речі, які я не обіцяв. Місяць тому були дані відповідні доручення. Заважали цьому барикади, які не можна демонтувати, поки не пройде 40 днів загибелі Небесної сотні", - сказав він.

Довідково: 40 днів від трагічної загибелі Небесної сотні минули наприкінці березня. 

Як повідомив на початку березня molbuk.ua, двері у Чернівецьку адмінстрацію за кошти нардепа, а нині міністра інфраструктури Максима Бурбака, обіцяють відремонтувати за 65-70 днів. Про це molbuk.ua розповів директор комунального підприємства "Дирекція з обслуговування майна спільної власності територіальних громад" Анатолій Федорук.

- Уклали тристоронню угоду. Замовником №1 є балансоутримувач приміщення, тобто наше комунальне підприємство, замовник №2 – фізична особа Максим Бурбак і із третьої сторони виконавець – львівський інститут "Західпроектреставрація". Приміщення адміністрації й, відповідно, двері є пам’яткою архітектури національного значення. Тому для реставрації дверей було залучено науковців із роботи з пам’ятками архітектури львівського інституту. Вони розробляють проектно-кошторисну документацію. Після цього стане відома остаточна вартість робіт.

Загалом роботи з реставрації досить складні. Фрагменти поламаних дверей передали виконавцю робіт. Їх мають вставити в полотна, і тоді двері будуть мати історичну цінність. Реставруватиме двері чернівецька фірма "Лідер-98".

Процес проектування на стадії завершення. Але щоб не затягувати роботи, уже поступово взялися до реставрації дверей, – продовжує Анатолій Федорук. – Нам потрібно реставрувати шість дверей – із центрального входу від вулиці Грушевського та з вулиці Міцкевича. Спочатку вирішили відремонтувати двері з вулиці Міцкевича. Коли двері встановлять, зробимо тимчасовий вхід в адмінбудівлю з вулиці Міцкевича. А центральні двері демонтуємо й передамо на реставрацію. На той час буде виготовлено банери з виглядом дверей, які закриють проліт.

Перебуваючи нещодавно у Чернівцях міністр інфраструктури Максим Бурбак підтвердив обіцянку щодо ремонту дверей

1


КОМЕНТАРІ (3)

Тобто, якщо хтось не робить те що обіцяє, то це виправдує інших. Юра. Та вже до смішного доходить твоє прогинання перед Бурбаком.

avatar

Наталія Володимирівна

19 квітня 2014 14:23

Порошенко арку стадіона не ламав, редактор БукНюс Юрій Ілліч Чорней. Ви більше не журналіст - ви продажний агітатор!

avatar

агітатору ЮІ Чорнею

19 квітня 2014 16:59

Юра, або БУРБАКНЬЮС АБО БУРБАКЛИЗ

avatar

БУРБАКНЬЮС

20 квітня 2014 11:21