Бурбака просять активізувати боротьбу з «тіньовим» аграрним ринком

Бурбака просять активізувати боротьбу з «тіньовим» аграрним ринком

06.10.2018, 07:49

У п'ятницю, 5 жовтня,  відбулась зустріч Української ради бізнесу, членом якої є Всеукраїнська Аграрна Рада, із головою депутатської фракції "Народний фронт" у Верховній Раді України Maksym'ом Burbak'ом.

Від ВАР на зустрічі був присутній Михаил Соколов. Він підняв питання щодо необхідності активізації боротьби із «тіньовими» фермерами, через яких офіційні виробники, які справно сплачують податки до бюджету, втрачають свою конкурентоспроможність.

Нардеп погодився з актуальністю даної проблеми. За результатами зустрічі була досягнута домовленість, що ВАР передасть Максиму Бурбаку свої пропозиції, щодо боротьби з «тіньовим» аграрним ринком.

Сьогодні мав цікаву зустріч із представниками української ради бізнесу. Багато цікавих і важливих ідей та пропозицій почув. Переконався, у вирішенні більшості питань ми однодумці. Це стосується і дерегуляції бізнесу, і чесного ведення бізнесу, і економічного розвитку країни. Будемо співпрацювати, - прокоментував результати зустрічі народний депутат України Максим Бурбак

1