'Двічі повторювати не буду!' Бурбак застеріг голову Заставнівської РДА від тиску на майбутніх кандидатів від Народного Фронту

"Двічі повторювати не буду!" Бурбак застеріг голову Заставнівської РДА від тиску на майбутніх кандидатів від Народного Фронту

22.02.2018, 17:35

21 та 22 лютого народний депутат України Максим Бурбак зустрічався з виборцями.  

- Поки в Чернівецькій міськзраді вирують пристрасті і запроданці Фірташа як вужі на пательні намагаються уникнути перевиборів відповідно до чинного законодавства та вимоги громади, відвідав Герцу та Цурень. Обговорили призначення перших виборів до Герцаївської ОТГ, перспективи добудови пункту пропуску "Дяківці" та моста через р. Прут в Маршинцях, загальні суспільно-політичні питання. 29 квітня пройдуть перші вибори до новостворених Герцаївської та Заставнівської ОТГ, - розповів Максим Бурбак. 

- Якщо в Герцах ще лише розпочалась підготовка та нарізка округів, то в Заставні вже все в повному розпалі. І формування списків, округів і застосування брудних технологій. Особисто попередив голову Заставнівської РДА Юрія Китаря про відомі мені факти так званих співбесід та зустрічей керівництва району з майбутніми кандидатами від Народного Фронту. Весь район пам'ятає зв'язку Капіцький-Мельник-Гольцов і до чого привело їх керування. Кожен кандидат Народного Фронту діє відповідно до Закону і Законом буде захищений. Двічі повторювати не буду!!!

А зустріч в Веренчанці з сільським головою Володимиром Бойчуком була дуже цікавою. Місцями емоційною, але позитивною!!! Завжди буду відстоювати інтереси громад, які ініціативні та готові брати на себе відповідальність за подальший розвиток. В мене дуже цікава робота, я вас запевняю !))

P.S. Настав час готуватись до позачергових виборів Чернівецької міськради. Відповідну Постанову зареєстрували з Миколою Федоруком ще влітку, а місцеві продані політиканчики зробили все для позитивного голосування в Верховній Раді. Сьогоднішня сесія є яскравим прикладом. Далі буде... - пообіцяв Максим Бурбак. 

Світлина від Maksym Burbak.

1


КОМЕНТАРІ (1)

і на що сподівається рибак? Чим сиканув смотрящему баризі дати здачі? Бідний президент а він думає що в нас все окей

avatar

ІІІВ

23 лютого 2018 18:27