Бурбак закликав депутатів Чернівецької облради не танцювати під фальшиву мелодію козакової дудки, якому підігрує Фищук

Бурбак закликав депутатів Чернівецької облради не танцювати під фальшиву мелодію козакової дудки, якому підігрує Фищук

23.07.2018, 22:41

Позицію групи сільських голів Кельменецького району Чернівецької області, які відкрито  виступили проти об’єднання в одну громаду, як пропонує Чернівецька ОДА, народний депутат України Максим Бурбак назвав черговим підтвердженням хибності запропонованого проекту змін до перспективного плану розвитку Чернівецької області, який буде розглядатись на завтрашній сесії облради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканці Кельменецького району проти об’єднання в одну громаду, як того хоче Фищук

- Неодноразово публічно заявляв про політичну заангажованість на користь сокирянських "козачат" голови Чернівецької ОДА Олександра Фищука при формуванні громад в області, - сказав Максим Бурбак. - Завтрашня сесія може бути тому підтвердженням. Завжди стоятиму на засадах законності, відкритості, публічності та добровільності при формуванні об’єднаних територіальних громад. До цього і закликаю депутатів Чернівецької облради. Не пляшіть під козакову дудку! Ця мелодія фальшива !!!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Не розумію, чому голова Чернівецької ОДА Фищук підтримує незаконні дії Козака»: поправки до перспективного плану, які ОДА повторно подала на розгляд облради, вже було скасовано у суді

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ну, але вже і бурбака слухати, то значить себе треба не поважати повністю. Але бурбака цієї прописної істини аба не розуміє, або знає за ЩО "бореться" і "горло рве".

avatar

Юрій

24 липня 2018 10:08