Бурбак заявив, що Оксана Продан підтримує позачергові вибори Чернівецької міської ради

Бурбак заявив, що Оксана Продан підтримує позачергові вибори Чернівецької міської ради

25.02.2019, 14:36

Народний депутат України Максим Бурбак вже традиційно порушив на Погоджувальній раді голів парламентських фракцій у Верховній Раді України питання фальсифікації та безладу в Чернівцях. Він також запросив кандидатів на посаду Президента України, які в ході виборчої кампанії відвідуватимуть Чернівці, на власні очі пересвідчитися у що перетворила його рідне місто  "запроданівська зграя Фірташа". 

- Традиційна хвилина на Погоджувальній раді про фальсифікації та безлад в Чернівцях, який поширюють запроданці Фірташа. Верховна Рада повинна прийняти рішення про перевибори в Чернівецькій міській раді! Місто треба рятувати! До речі, точно один голос в підтримку перевиборів міськради є - Оксана Продан! Після виступу моя колега запевнила, що вона "За", - написав Максим Бурбак на своїй  сторінці у ФБ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак підтримує посилення відповідальності за підкуп виборців та фальсифікації під час виборів

1


КОМЕНТАРІ (1)

Очень  правильно  она поступила.  Вася,  едва  уселся в  кресло МЭРа,  временно,  НО  УЖЕ  ДОМА  НАЧАЛ УМНИЧАТЬ!!!  Перестал  убирать квартиру, мыть посуду,...   В  семье ей  не  нужен МЭР,  а  нужен  ХОЗЯИН  ДОМА.

avatar

НВ

25 лютого 2019 15:02